Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου «καρφώνει» δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το Survivor reunion

Survivor reunion πραγματοποιήθηκε χθες, από το οποίο δεν έλειψαν βέβαια και τα παρατράγουδα. Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν ξανά, αυτήν την φορά όμως για ένα καλό και σημαντικό σκοπό.

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου «καρφώνει» δημόσια την Ευρυδίκη Βαλαβάνη για το Survivor reunion

Survivor reunion πραγματοποιήθηκε χθες, από το οποίο δεν έλειψαν βέβαια και τα παρατράγουδα. Μαχητές και Διάσημοι συναντήθηκαν ξανά, αυτήν την φορά όμως για ένα καλό και σημαντικό σκοπό. Βρέθηκαν στην Βάρκιζα, όπου με την βοήθεια μελών του Make a Wish κατάφεραν να πραγματοποιήσουν την ευχή ενός παιδιού.

Βέβαια, από τις δύο ομάδες έλειπαν οι Ειρήνη Παπαδοπούλου, ο Γιώργος Χρανιώτης, ο Ορέστης Τσανγκ, ο Λάμπρος Χούτος, η Μαριάννα Καλέργη, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου και ο Πάνος Αργιανίδης.

Όσοι ήταν εκεί για τον σημαντικό αυτό σκοπό, φωτογραφήθηκαν και μαζί και στην συνέχεια ο Γιάννης Σπαλιάρας ανήρτησε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Μπραβο σε όλους τους παίχτες του survivor που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του make a wish κ παραβρέθηκαν σε ενα αγώνισμα που είχε μοναδικό σκοπό να κανει χαρούμενη μια μικρή πανέμορφη κοπέλα …συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που έχουν αναπτύξει ήδη φιλανθρωπική δράση κ αφιερώνουν χρόνο για έναν τετοιο ιερό σκοπό …Μαριος ,Βασαλος ,Ντανος ,Λαουρα ,Σαρα,Μισθοφορος ,ειρηνη κ Ελισαβετ ,Σοφη,Μπο ,Ελενη ,Ειρηνη ,Στελιος,Κοκκινακης,Ευριδικη !!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις


Από τα σχόλια που έγιναν κάτω από την συγκεκριμένη εικόνα, αλλά και ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube έγινε γνωστό πως το reunion το οργάνωσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η οποία απουσίαζε από αυτό, δεν δίστασε να “καρφώσει” δημόσια την αθλητικογράφο, που κατά τα λεγόμενα της δεν της είπα να παρευρεθεί εκεί.

Συγκεκριμένα, σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Σπαλιάρα: «Αυτή που το συντόνισε, κάποιο λόγο θα είχε να μην με ενημερώσει. Χαίρομαι όμως πολύ που κάνατε ευτυχισμένο ένα παιδάκι, κάνοντας την ευχή του πραγματικότητα».

Το People επικοινώνησε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μας ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να δώσει συνέχεια στο εν λόγω θέμα. Μάλιστα, μας τόνισε: “Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναλωνόμαστε, το θέμα μας ήταν η ευχή του παιδιού”.

Δείτε το σχόλιο της Ειρήνης Παπαδοπούλου:
http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2017/09/21/papadopoulou-1024x283.jpg
peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY