Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Επική γκάφα στο Ε: Έδωσαν το τηλέφωνο της Αθηνάς Οικονομάκου στον αέρα!

Τι ήταν αυτό που έπαθε η Αθηνά Οικονομάκου πρωί πρωί και άντε τώρα το Ε να μαζέψει τον χαμό που δημιούργησε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»!

Επική γκάφα στο Ε: Έδωσαν το τηλέφωνο της Αθηνάς Οικονομάκου στον αέρα!

Τι ήταν αυτό που έπαθε η Αθηνά Οικονομάκου πρωί πρωί και άντε τώρα το Ε να μαζέψει τον χαμό που δημιούργησε η εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω»! http://marymary.gr/wp-content/uploads/2017/10/oikonomakou566666.jpg

Όπως έχει μάθει κι εσύ η ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και δημοσιογράφος της εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου επικοινώνησε μαζί της με sms για να της ευχηθεί για το χαρούμενο νέο. Η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αποφάσισαν να δείξουν αυτά τα μηνύματα στον αέρα της εκπομπής μόνο που κανείς δεν φρόντισε να σβήσει το τηλέφωνο της ηθοποιού με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στις τηλεοράσεις μας και τώρα ο αριθμός της Αθηνάς Οικονομάκου να κυκλοφορεί παντού!

Μα είναι πράγματα αυτά; Οι μόνοι που χαίρονται αυτή τη στιγμή είναι οι εταιρίες κινητής που έχουν τρέξει να προσφέρουν στην ηθοποιό πακέτο σύνδεσης συνδυασμένος με πακέτο ασφαλείας και χαμηλό πάγιο.

http://marymary.gr/wp-content/uploads/2017/10/oikonomakouphone256963ggggggg.jpg
marymary.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY