Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έλλη Κοκκίνου: Το ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία και η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο σύντροφός της!

Απόδραση με τον σύντροφό της έκανε η Έλλη Κοκκίνου στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Η τραγουδίστρια κατάγεται από το Επιτάλιο και δεν παραλείπει να το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά ήταν μαζί της και ο Γιώργος Μπόγρης.

Έλλη Κοκκίνου: Το ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία και η τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε ο σύντροφός της!

Απόδραση με τον σύντροφό της έκανε η Έλλη Κοκκίνου στην ιδιαίτερη πατρίδα της. Η τραγουδίστρια κατάγεται από το Επιτάλιο και δεν παραλείπει να το επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Αυτή τη φορά ήταν μαζί της και ο Γιώργος Μπόγρης.\r\n\r\nΑφορμή για το ταξίδι ήταν η εμφάνιση της Έλλης σε γνωστό νυχτερινό στέκι της Κουρούτας. Το ζευγάρι όμως συνδύασε την δουλειά με την διασκέδαση και έκανε και τις βόλτες του στο χωριό. Φυσικά η παρουσιά τους δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.\r\n\r\n
Η τραγουδίστρια, που είχε μόλις περάσει λίγες μέρες ξεγνοιασιάς στην Πάρο με την κολλητή της Δέσποινα Καμπούρη, συνάντησε στο Επιτάλιο ανθρώπους με τους οποίους έχει στενούς δεσμούς από τα παιδικά της χρόνια.



Το ζευγάρι επισκέφτηκε όμως και την Αρχαία Ολυμπία και μάλιστα ανέβασαν μαγεμένοι φωτογραφίες στους λογαριασμούς τους στο instagram. 



Ο νεαρός μπασκετμπολίστας ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται και η αγαπημένη του και έγραψε στην λεζάντα της: “My sunshine”.



Είναι από τις λίγες φορές που ο Γιώργος Μπόγρης εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του για την συντροφό του. Μέχρι τώρα έχει επιλέξει να μην δίνει συνεντεύξεις και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας παρόλο που όπου κι αν βρεθούν τα φωτογραφικά φλας παίρνουν φωτιά. \r\n\r\ntlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY