Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη.

Έλλη Κοκκίνου – Γιώργος Μπόγρης: Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό τους!

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός της Έλλης Κοκκίνου με τον Γιώργο Μπόγρη. Το ζευγάρι ήταν μαζί επτά χρόνια, αν και τα τελευταία τρία ήταν από απόσταση, καθώς ο διεθνής μπασκετμπολίστας έπαιζε για ομάδα της Ισπανίας. Η Έλλη και ο Γιώργος τελικά δεν άντεξαν την απόσταση και αν και ο μπασκετμπολίστας πήρε μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, το γυαλί είχε ήδη ραγίσει.

“Ναι έχουν χωρίσει από τα τέλη Ιουνίου και αυτή την φορά είναι οριστικό. Μας το ανακοίνωσε ο ίδιος ένα βράδυ που τον ρωτήσαμε πως τα πάει με την Έλλη. Ο Γιώργος θέλει να επαναπροσδιορίσει τη ζωή και τις προτεραιότητές του. Αυτό που τον ενδιαφέρει πλέον είναι αποκλειστικά η πορεία του στο μπάσκετ. Επιθυμεί να έχει μια επιτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό θα ρίξει εκεί όλο το βάρος του. Δεν σου κρύβω ότι η αλλαγή ομάδας έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφασή του να χωρίσει. Δέχτηκε πιέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός του, τού στυλ “πρέπει να σταματήσεις να προκαλείς με την προσωπική σου ζωή και να αφοσιωθείς στο αγώνισμά σου. Καλό είναι από εδώ και πέρα να προκαλείς μόνο με τις επιδόσεις σου”, αναφέρει χαρακτηριστικά κοντινός άνθρωπος του Γιώργου Μπόγρη στο Down Town.

inner

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, το ζευγάρι δεν είναι μαζί από τα τέλη Ιουνίου. Η Έλλη Κοκκίνου είχε παραχωρήσει συνέντευξη, αρχές Ιουλίου στο περιοδικό People και είχε ερωτηθεί για την σχέση της, αλλά και για το πως μπορείς να την κρατήσεις από απόσταση, αλλά είχε απαντήσει αρκετά ουδέτερα.

Θεωρώ πως αυτό το καλοκαίρι έχεις ακόμη ένα λόγο να είσαι χαρούμενη, αφού, όπως όλα δείχνουν, ο Γιώργος Μπόγρης θα πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό, έπειτα από τρία χρόνια στην Ισπανία.
Δεν μπορώ να μιλήσω εξ ονόματος του Γιώργου. Μετά από τρία χρόνια στην ξενιτιά θα είναι ένα χαρούμενο γεγονός. Έκανε φέτος και μια καταπληκτική σεζόν.

Για να παραμείνει ζωντανή μια σχέση εξ αποστάσεως, πέρα από την αγάπη, τι άλλο πιστεύεις πως θα πρέπει να υπάρχει;
Σεβασμός, κατανόηση. Μια πολύ στέρεη βάση γενικότερα. Αν δεν έχει οικοδομηθεί σωστά, δεν θα κρατήσει. Όλα έχουν τα όριά τους και όταν αυτά ξεπεραστούν, όλο αυτό φθίνει. Στη συνέχεια έρχεται και η λογική. Ακόμη και όταν το συναίσθημα δεν έχει υποχωρήσει, θα πρέπει να το δεις ανθρώπινα, ψυχρά. Πόσο θα συνεχιστεί αυτό; Δεν είναι δίκαιο για κανέναν από τους δύο.

inner

Η επιβεβαίωση, μάλιστα, έρχεται και από το περιβάλλον της Έλλης Κοκκίνου: “Όταν σε μια σχέση μπαίνουν στην μέση πείσματα και εγωισμοί, το τέλος είναι αναμενόμενο. Ο Γιώργος δεν συγχώρεσε στην Έλλη το γεγονός ότι την φετινή χρονιά δεν τον επισκέφθηκε ούτε μια φορά στην Ισπανία, όπου αγωνιζόταν. Δεν μπορούσε να καταλάβει ότι ήταν τόσο αυξημένες οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις που δεν είχε καθόλου ελεύθερο χρόνο. Όλοι της λέγαμε ότι θα της κάνει καλό να πάρουν μία απόσταση μεταξύ τους γιατί ήταν πολλά χρόνια μαζί και η σχέση είχε αρχίσει να φθίνει”. inner

Πηγή: tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY