Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ελεονώρα Μελέτη εναντίον ΣΚΑΪ: Όλα όσα συνέβησαν στο δικαστήριο και το αίτημα του σταθμού

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια για την υπόθεση της Ελεονώρας Μελέτη και τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ.

Ελεονώρα Μελέτη εναντίον ΣΚΑΪ: Όλα όσα συνέβησαν στο δικαστήριο και το αίτημα του σταθμού

Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια για την υπόθεση της Ελεονώρας Μελέτη και τον τρόπο που αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα διεκδικεί αποζημίωση ύψους 50.000 ευρώ, καθώς κατηγορεί τον σταθμό για ψευδή δήλωση ότι παραιτήθηκε.

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιά που βρέθηκαν οι δύο πλευρές, συζητήθηκε η υπόθεση με την πλευρά του ΣΚΑΪ να ζητά εξωδικαστική λύση. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη κατέφτασε το πρωί μαζί με το σύντροφό της Θοδωρή Μαροσούλη και τον δικηγόρο της, κ. Νίκο Αγαπηνό, ο πληρεξούσιος δικηγόρος του ΣΚΑΪ κ. Δημήτριος Βουκελάτος ήρθε μόνος, ενώ η μάρτυρας υπεράσπισης του σταθμού, υπεύθυνη καλεσμένων διαφόρων προγραμμάτων, κ. Νατάσα Λεσιώτη, κατέθεσε εγγράφως, διότι δεν ήθελε να παραστεί στο δικαστήριο.

Μάρτυρας υπεράσπισης της πλευράς Μελέτη δεν υπήρχε, καθώς η παρουσιάστρια δεν το θεώρησε απαραίτητο, δείχνοντας ενδεχομένως με αυτόν τον τρόπο πως διαθέτει ισχυρά στοιχεία στα χέρια της, ώστε να αποδείξει το δίκιο της.

Ο δικηγόρος του σταθμού, λοιπόν, ζήτησε αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης προκειμένου οι δύο πλευρές να βρουν εξωδικαστική λύση, με το δικαστήριο να κάνει δεκτό το αίτημα.μελμε

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY