Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του

Μεγάλη συνάντηση στο πλατό της νέας πρωινής εκπομπής του Star!

Δημήτρης Μακαλιάς: Μιλά για πρώτη φορά για τον ερχομό του γιου του

Μεγάλη συνάντηση στο πλατό της νέας πρωινής εκπομπής του Star! Ο Δημήτρης Μακαλιάς ήταν ο καλεσμένος του Κρατερού Κατσούλη και της Κατερίνας Καραβάτου μόλις δύο ημέρες αφού έγινε μπαμπάς.

Η χημεία του ηθοποιού με το ζευγάρι είναι μοναδική, καθώς πριν λίγα χρόνια είχαν συνυπάρξει στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα». Το συγκεκριμένο γεγονός τόνισε και ο ίδιος ο Δημήτρης λέγοντας: «Το ότι το ζούμε αυτό; Εγώ καλεσμένος κι εσείς απέναντί μου… Αλλά σε νέο σπίτι!».

Αμέσως μίλησαν για τη μοναδική του χαρά, καθώς πριν δύο ημέρες η Αντιγόνη Ψυχράμη έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. «Δεν το έχω καταλάβει καν! Δεν έχουμε κοιμηθεί καν από την Κυριακή το πρωί», είπε αρχικά ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως πραγματοποιήθηκε ο φυσιολογικός τοκετός της συζύγου του.

«Ήμουν μέσα. Ήμασταν μαζί συνέχεια και ήταν συγκλονιστική εμπειρία… Δεν βλέπεις σημάδια ξύλου γιατί δεν ακούστηκε φωνή καθόλου. Είναι ήρωας η Αντιγόνη… Σαν να την ερωτεύτηκα από την αρχή. Δεν υπήρχε όλο αυτό. Το έζησα λεπτό-λεπτό μαζί της», εξομολογήθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Μάλιστα επεσήμανε πως η Αντιγόνη ήταν πλήρως ψύχραιμη και συνεργάσιμη, παρότι ήταν μία δύσκολη γέννα. «Δεν περιγράφονται αυτά. Όλα τα κλισέ ισχύουν.», είπε για όσα βίωσε, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τοκετό καθεαυτό και τον ερχομό του γιου του στη ζωή. «Ήμουν μπροστά την ώρα που έβγαινε. Τραβήξαμε βίντεο για να το δει και το παιδί στα 18 του. Η Αντιγόνη είδε το βίντεο μετά από 10’’… Είναι σοκ. Κλαίγαμε σα μωρά παιδιά. Δεν το πιστεύαμε… Το βλέπεις αλλά δεν το καταλαβαίνεις ότι είναι το παιδί σου! Ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει», ανέφερε ενώ αποκάλυψε πως η ίδια η Αντιγόνη έβγαλε στο τέλος του τοκετού το παιδί!

Δείτε όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μακαλιάς για την απίστευτη εμπειρία του.

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY