Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Δέσποινα Βανδή: Αποχαιρετά το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για το «Mamma Mia»

Μπορεί ν' αγαπά πολύ το Καλοκαίρι και το περασμένο να ήταν ένα από τα πιο δημιουργικά που πέρασαν για εκείνη, αλλά είναι έτοιμη για μια ακόμη δυναμική σεζόν.

Δέσποινα Βανδή: Αποχαιρετά το καλοκαίρι και ετοιμάζεται για το «Mamma Mia»

Μπορεί ν’ αγαπά πολύ το Καλοκαίρι και το περασμένο να ήταν ένα από τα πιο δημιουργικά που πέρασαν για εκείνη, αλλά είναι έτοιμη για μια ακόμη δυναμική σεζόν.

Η Δέσποινα Βανδή, που συνδύασε τους προηγούμενους μήνες τις συναυλίες που έδωσε με την Έλενα Παπαρίζου, με τις διακοπές της, αποχαιρετά το καλοκαίρι και ξεκινά γνώριμες χειμερινές περιπέτειες, που έχει αγαπήσει πολύ.

Είναι έτοιμη για έναν από τους πιο απαιτητικούς της ρόλους στη ζωή και στο σανίδι είναι η Δέσποινα Βανδή , που σύντομα θα υποδύεται και πάλι τη Ντόνα για το μιούζικαλ Mamma Mia. H τραγουδίστρια έχει λατρέψει όσο τίποτα την συγκεκριμένη παράσταση κι έχει ξεκινήσει με μεγάλη όρεξη τις πρόβες με τους συναδέλφους της.

Πρόσφατα μάλιστα την είδαμε που συναντήθηκε με την Μπέττυ Μαγγίρα κι έκαναν reunion μετά τις διακοπές και στο Ηρώδειο για να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση Λυσιστράτη. Το Μamma Mia ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου στο Θέατρο Ακροπόλ και τα πρώτα στιγμιότυπα από τις πρόβες, έχουν ξεκινήσει ν’ ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Φυσικά, δεν σταματά να δουλεύει και για τη νέα κολεξιόν των ρούχων της, αφήνοντας πίσω τα καλοκαιρινά της σχέδια και τ’ αγαπημένα της φορέματα. Το σίγουρο είναι ότι προτεραιότητα για εκείνη έχουν τα παιδιά της και ο σύζυγός της, οι οποίοι αποτελούν την μεγάλη λατρεία της ζωής της.

Καθημερινά συναντιέται με τους συναδέλφους της στο θέατρο, Άκη Σακελλαρίου, Demy, Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Αργύρη Αγγέλου, Μπέττυ Μαγγίρα, Μαριέλλα Σαββίδου και Άρη Μακρή, για τις πρόβες τους και δουλεύουν πυρετωδώς για το καλύτερο αποτέλεσμα, που θα δούμε σε ένα μήνα και λίγες μέρες.

Backstage @mammamiagreece !Από 26 Οκτωβρίου!Η προπώληση άρχισε!!! Είμαστε παντου!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Despina Vandi (@desp1navandi) στις


tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY