Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χαμός με το αποκαλυπτικό εξώφυλλο της Victoria Beckham! (pics-video)

Χάρη, ομορφιά, φινέτσα. Η Victoria Beckham φαίνεται να τα συνδυάζει όλα και να κλέβει τις εντυπώσεις με τις κομψές πόζες της, ακόμη και όταν εμφανίζεται ημίγυμνη στο εξώφυλλο διάσημου περιοδικού μόδας.

Χαμός με το αποκαλυπτικό εξώφυλλο της Victoria Beckham! (pics-video)

Χάρη, ομορφιά, φινέτσα. Η Victoria Beckham φαίνεται να τα συνδυάζει όλα και να κλέβει τις εντυπώσεις με τις κομψές πόζες της, ακόμη και όταν εμφανίζεται ημίγυμνη στο εξώφυλλο διάσημου περιοδικού μόδας. Ο λόγος για την φωτογράφιση που έκανε με nude body για το εξώφυλλο της ισπανικής Vogue.

Έχοντας ήδη δημιουργήσει τη δική της “αυτοκρατορία” στη μόδα, η Victoria Beckham αποτελεί αναμφίβολα το καλύτερο μοντέλο για τις δημιουργίες της και δεν σταματά να εντυπωσιάζει σε κάθε νέο της εγχείρημα. Μην ξεχνάς, πως για την Posh δεν μένει τίποτα στην τύχη και κάθε κίνηση είναι απόλυτα μελετημένη…

Αυτήν τη φορά, πάντως, στη συγκεκριμένη φωτογράφηση, η Victoria έδειξε να απελευθερώνεται, να χορεύει και να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό και να μας δείχνει πώς είναι τελικά… όταν έχει κέφια!

When all you need is a pair of heels! Wearing my #VBSS18 Dorothy pumps and Cashmere Crewneck sweater x VB #VogueFebrero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

Wearing my #VBSS18 Twist Yoke Midi dress and Dorothy pumps in this month’s @voguespain – both are available for exclusive pre-order at my website now x VB #VogueFebrero

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις

tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY