Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Απίστευτο! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κυκλοφόρησε το δικό του περιοδικό!

Μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις του μετά το Survivor να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, ο Κωνσταντίνος βασάλος όμως κάνει ένα βήμα παραπέρα από τους “διάσημους' και τους “μαχητές” του πιχνιδιού και κυκλοφορεί το δικό του περιοδικό.... με τίτλο “Vasalos Magazine”.

Απίστευτο! Ο Κωνσταντίνος Βασάλος κυκλοφόρησε το δικό του περιοδικό!

Μπορεί οι επίσημες εμφανίσεις του μετά το Survivor να είναι μετρημένες στα δάχτυλα, ο Κωνσταντίνος βασάλος όμως κάνει ένα βήμα παραπέρα από τους “διάσημους’ και τους “μαχητές” του πιχνιδιού και κυκλοφορεί το δικό του περιοδικό…. με τίτλο “Vasalos Magazine”.

Ο γνωστός bodybuilder και personal trainer που έφθασε στην τελική τριάδα του Survivor και έκλεψε τις καρδιές δεκάδων κοριτσιών, κυκλοφορεί το δικό του περιοδικό γεμάτο με φωτογραφίες από την παιδική ηλικία, τον στρατό, την ενασχόλησή του με το bodybuilding και την προσωπική του ζωή, ενώ απευθύνεται στις θαυμάστριες του και στους θαυμαστές του που θέλουν να αποκτήσουν το μυώδες κορμί του και τους καλοσχηματισμένους κοιλιακούς του, δίνοντας τα δικά του αθλητικά tips.

Στο εξώφυλλο φυσικά ποζάρει ο ίδιος χωρίς μπλούζα και με το χαρακτηριστικό μπλε περιβραχιόνιο από την ομάδα των «Μαχητών», ενώ στους αναγνώστες του περιοδικού προσφέρεται δώρο αφίσα και αυτόγραφο του Βασάλου ενώ «τρέχει» ένας διαγωνισμός με έπαθλο ένα δείπνο μαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή La Biri Biri, o υπεύθυνος έκδοσης Κώστας Καπερώνη αποκάλυψε πως έχουν εκτυπωθεί 100.000 περιοδικά που αναμένουν να γίνουν sold out, ενώ αποκάλυψε πως η ιδέα του περιοδικού είναι για ένα αυτοτελές τεύχος και δεν αποκλείεται να δούμε κάτι αντίστοιχο και με άλλους παίχτες του Survivor!

Κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Ελλάδας!!! #vasalos #vasalosmagazine #vasalakia #maxites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Konstantinos Vasalos Official (@costavasaloshd) στις


tlife.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY