Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Υπάρχει και τρίτη κοπέλα…»

Στο επίκεντρο έχουν βρεθεί, από την αρχή του Survivor, τα προσωπικά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος φούντωσε ξανά τις συζητήσεις  όταν, μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε single, κάνοντας τις δύο κοπέλες που φέρονται ως σύντροφοί του να ξεσπάσουν δημόσια και να προβούν σε αποκαλύψεις!

Απίστευτη αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Υπάρχει και τρίτη κοπέλα…»

Στο επίκεντρο έχουν βρεθεί, από την αρχή του Survivor, τα προσωπικά του Κωνσταντίνου Βασάλου, ο οποίος φούντωσε ξανά τις συζητήσεις  όταν, μετά το τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε single, κάνοντας τις δύο κοπέλες που φέρονται ως σύντροφοί του να ξεσπάσουν δημόσια και να προβούν σε αποκαλύψεις!

«Από τον Φεβρουάριο οι δημοσιογράφοι μου ζητούν κάποια δήλωση, όμως δεν το έκανα, γιατί ήξερα ότι η σχέση μου, ο Κωνσταντίνος δηλαδή, δεν ήθελε να μιλάω. Αποφάσισα να το κάνω τώρα, επειδή εκτέθηκα και έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μίλησαν όλοι για εμένα χωρίς εμένα. Δέχτηκα πόλεμο από παντού, χωρίς ο κόσμος να ξέρει τι έχει συμβεί», δηλώνει, στο περιοδικό You Weekly, η Βασιλική Αγιαννοπούλου, η αθλήτρια του body building με την οποία ο Κωνσταντίνος είχε σχέση πριν πάει στον Άγιο Δομίνικο κι ενώ «έπαιζε» με την Μαρί Ρόουζ από την Κύπρο.

«Έβλεπα κάποιες κινήσεις του απέναντί της πριν φύγει για το παιχνίδι που δεν μου άρεσαν καθόλου. Είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι κάτι συμβαίνει με αυτή κι εκείνος το αρνιόταν κατηγορηματικά και με έβγαζε τρελή, με μάλωνε και, μάλιστα, ότι τον πρήζω με την γκρίνια μου! Φυσικά μετά επιβεβαιώθηκα, αφού η Κύπρια δημοσίευσε τα μηνύματα που της έστειλε και τον έκανε ξεφτίλα», λέει η ίδια για την Κύπρια αθλήτρια, την οποία γνωρίζει από αγώνες.

Μάλιστα, η Βασιλική δεν μένει εκεί, αλλά κάνει και μία αποκάλυψη «βόμβα», καθώς, όπως υποστηρίζει, υπάρχει και τρίτη κοπέλα!

«Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη! Εκτός από εμένα που ήμουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σύντροφός του, αλλά και τη Μαίρη Ρόουζ που φλέρταρε στο Facebοοκ, υπάρχει και άλλη μία κοπέλα από τον Πόρο, την οποία γνώρισε μέσω ενός κολλητού του φίλου, του κουμπάρου του όπως λέει, ο οποίος κι εκείνος με κατηγόρησε ότι θέλω δημοσιότητα την ίδια στιγμή που εκείνος ζητούσε μόνος του από τους δημοσιογράφους να του κάνουν συνέντευξη για τον κολλητό του. Η συγκεκριμένη κοπέλα είχε κοινές φωτογραφίες, ρομαντικές, με τον Κωνσταντίνο, τις οποίες φωτογραφίες έχω στα χέρια μου και έχουν τραβηχτεί το διάστημα που ήμασταν μαζί!», αναφέρει η 39χρονη και τονίζει με νόημα πως «ο καθένας πληρώνει τις πράξεις του».

Ο Κωνσταντίνος με την Βασιλική σε αγώνες body building

Παράλληλα, αποκαλύπτει τον μεγάλο καβγά που είχε με τον Κωνσταντίνο εξαιτίας του Survivor, αλλά και όσα είπαν μεταξύ τους λίγο πριν την αναχώρησή του για τον Άγιο Δομίνικο: «όταν έφυγε ο Κωνσταντίνος για το Survivor ήμασταν τσακωμένοι γιατί δεν ήθελα να πάει εκεί και να αποχωριστώ τον άνθρωπό μου πέντε μήνες. Στην αρχή δεν ήταν να συμμετέχει. Ο Κωνσταντίνος, κάτι που δεν γνωρίζει ο κόσμος, ήθελε να στείλει εμένα στο ριάλιτι και μάλιστα έκανε την αίτηση για εμένα χωρίς να μου το πει. Και με πήραν ξαφνικά από την παραγωγή για τα δοκιμαστικά και αρνήθηκα. Τότε εκείνος τσαντίστηκε και επειδή δεν πήγα εγώ, πήγε εκείνος στη θέση μου και μαλώσαμε! Όταν του είπα να μην πάει δεν μου έδωσε σημασία, γιατί ο Κωνσταντίνος δεν χειραγωγείται, κάνει ό,τι γουστάρει! Πριν φύγει όμως, είχαμε απομακρυνθεί τις τελευταίες 20 μέρες. Το τελευταίο διάστημα δεν ήξερε τι ήθελε, απομακρυνόταν, είχε μεταπτώσεις, μου έλεγε ότι θέλει να φύγει μακριά από όλους. Το προηγούμενο βράδυ πριν μπει, ήρθε στο σπίτι μου για να μου δώσει το αμάξι μου –που του το είχα δώσει για να μετακινείται γιατί είχε χαλάσει το δικό του– και να με χαιρετήσει. Τον είδα ότι ήταν περίεργος και τον ρώτησα: “Κωνσταντίνε, έχουμε χωρίσει δηλαδή; Θες να γυρίσεις και να είμαι με άλλον;” και μου απάντησε “αν μπορείς πήγαινε”, θέλοντας να με ρίξει στο φιλότιμο! Μου είπε ότι με αγαπάει και έφυγε λέγοντας “κάτσε, ρε ζωντόβολο, να γυρίσω από εκεί και θα μιλήσουμε”! Ζωντόβολο με έλεγε χαϊδευτικά, αυτή ήταν η έκφρασή του. Έφυγε και άφησε ανοιχτή την πόρτα, δεν μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν είμαστε μαζί ή όχι, για να τον περιμένω. Έφυγε και θεωρούσα ότι είμαστε μαζί».

«Το γεγονός ότι δεν με σεβάστηκε που ήμουν ενάμιση χρόνο κερί αναμμένο δίπλα του και με έβαλε στο ίδιο σακούλι με μία γυναίκα που απλά φλέρταρε στο Facebook με τσάκισε. Θα μπορούσε να έρθει να μου πει ότι δεν θέλει να είμαστε πια μαζί και δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά δεν ήταν ειλικρινής… Δεν ήταν ξεκάθαρος και με πρόσβαλε σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα!», συνεχίζει η Βασιλική και, κληθείσα να σχολιάσει την δήλωση του Κωνσταντίνου, ότι σκοπός και των δύο γυναικών ήταν η προβολή, ξεσπά και λέει «ποιά δημοσιότητα; Ποιός είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να του πάρω τη δημοσιότητα; Ποιός θα τον θυμάται σε λίγους μήνες; Έχει μπερδευτεί! Αν ήθελα να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας θα ήμουν, δεν θα περίμενα κανέναν Κωνσταντίνο! Τότε που ήμουν ηθοποιός είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή και με έναν ηθοποιό. Αν ήθελα ίντριγκα, δεν θα το κυνηγούσα για να ακουστεί το όνομά μου; Δεν το έκανα, όμως, γιατί δεν έχω ανάγκη από τέτοια δημοσιότητα».

Η Μαρί Ρόουζ σε βίντεο από έπαθλο επικοινωνίας του Survivor

Τέλος, η 39χρονη αθλήτρια απαντά και στους θαυμαστές του Κωνσταντίνου που την επικρίνουν για τη στάση της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «ποιος είναι αγνό παιδί; Ένας άνθρωπος που έπαιξε με δύο γυναίκες ταυτόχρονα και μετά βγήκε και τις έβγαλε τρελές; Ρε, πάτε καλά; Εγώ θα πω μόνο αυτό: η ζάχαρη μοιάζει πολύ με το αλάτι! Και να σου κάνω μία ερώτηση; Αν εγώ ή η όποια γυναίκα είχε πολλούς άντρες πως θα τη χαρακτήριζαν; Για ποιον λόγο ένας άντρας που έχει πολλές γυναίκες θεωρείται μάγκας; Έχετε μπερδευτεί!».

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY