Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ανένδοτη η Ελένη Μενεγάκη στην κόντρα της με την Τάνια Ιακωβίδου – Οι νεότερες εξελίξεις

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Τάνια Ιακωβίδου.

Ανένδοτη η Ελένη Μενεγάκη στην κόντρα της με την Τάνια Ιακωβίδου – Οι νεότερες εξελίξεις

Συνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και την Τάνια Ιακωβίδου. Η πρώην βουλευτής πριν από τρεις περίπου μήνες, είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να απομακρύνει από το πλευρό της αρκετούς της συνεργάτες. Η δημοφιλής παρουσιάστρια παρακολούθησε το απόσπασμα αποφασίζοντας με τον δικηγόρο της να κινηθούν νομικά, έπειτα σχόλια και χαρακτηρισμούς τα οποία προκάλεσαν την ενόχλησή της.

Η δημοσιογράφος, Ντέμη Νταβαρη, επικοινώνησε με την Τάνια Ιακωβίδου η οποία για άλλη μια φορά ξεκαθαρίζει πως από εδώ και πέρα δεν θα αναφερθεί ποτέ ξανά στο όνομα της Ελένης Μενεγάκη.

«Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θίξω την κυρία Μενεγάκη. Προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέρφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθηκαν κάποια λόγια, τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της, οξύτατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους. Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά», ανέφερε η Τάνια Ιακωβίδου.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ της Espresso, η παρουσιάστρια του ALPHA παραμένει ανένδοτη, αποφασισμένη να μην κάνει βήμα πίσω. Οι διαφορές των δύο κυριών θα λυθούν στις δικαστικές αίθουσες, εκτός εάν η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει δημοσίως, η γραπτώς συγνώμη από την Ελένη Μενεγάκη.

fthis.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY