Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Επιτέλους το παραδέχθηκαν!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου μοιράζονται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους, μιλούν για τα επόμενα σχέδιά τους και παραδέχονται ότι… κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ανδρέας Γεωργίου – Ελένη Βαΐτσου: Επιτέλους το παραδέχθηκαν!

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε του Μπρούσκο, ο Ανδρέας Γεωργίου και η Ελένη Βαΐτσου μοιράζονται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους, μιλούν για τα επόμενα σχέδιά τους και παραδέχονται ότι… κάτι τρέχει μεταξύ τους.

Ο «Αχιλλέας» και η «Μελίνα» που αγαπήθηκαν ως τηλεοπτικό ζευγάρι, δηλώνουν πως είναι μαζί και στη ζωή και εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποφάσισαν να κάνουν τώρα αυτή τη μεγάλη αποκάλυψη.

Ακολουθεί η συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου και της Ελένης Βαΐτσου στο alterinfo.gr

Έχετε μετρήσει πόσες ώρες περνάτε καθημερινά μαζί;

Ελένη: Είναι σίγουρα πάρα πολλές! Υπάρχουν φορές που έχουμε ξεπεράσει το 12ωρο, ωστόσο είναι κάτι που το έχουμε συνηθίσει μετά από 4 χρόνια, ειδικά όταν μια μέρα έχουμε μόνο δικές μας σκηνές, κάτι που συμβαίνει πολύ συχνά.
Ανδρέας: Μη σου πω ότι έχουμε κλείσει και 15ώρα και 17ώρα μαζί. Στα τελευταία γυρίσματα μένουμε μέχρι αργά το βράδυ, ενώ έχουμε περάσει κάποιες μέρες μαζί στο Λονδίνο και στο Άμστερνταμ για δουλειά, ενώ ήμασταν δέκα μέρες στο Περού μαζί για την προώθηση της σειράς.

Ταιριάζετε καθόλου ως χαρακτήρες;
Ελένη: Μπορώ να πω πλέον πως ταιριάζουμε σε πολλά περισσότερα από όσα πίστευα. Σε αντίθετη περίπτωση, άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε σε βάθος χρόνου και να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα.
Ανδρέας: Μετά από τόσα χρόνια έχουμε βρει κώδικες επικοινωνίας και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει (γέλια και από τους δύο). andreas-georgiou-eleni-vaitsou-1

Έτυχε να εκνευρίσει ποτέ ο ένας τον άλλον, δεδομένης και της κούρασης, λόγω των πολύωρων γυρισμάτων;
Ανδρέας: Αρκετές φορές συμβαίνει, αλλά μετά από λίγο όλα είναι καλά. Έτσι είμαι με όλους δεν κρατεί πολύ.
Ελένη: Η καθημερινή και πολύωρη συναναστροφή με όλα τα παιδιά του συνεργείου εγκυμονεί και εντάσεις. Σε κάθε είδους σχέση υπάρχουν και οι εκνευρισμοί και τα ξεσπάσματα… Είναι αναπόφευκτο.

Το Μπρούσκο πλησιάζει στο τέλος του, ύστερα από τέσσερα χρόνια τεράστιας επιτυχίας. Τι κρατάτε εσείς από αυτό το ταξίδι;
Ανδρέας: Ήταν ένα μαγικό ταξίδι, το οποίο πιστεύω ότι ζήσαμε στο έπακρο όλοι μας. Η επιτυχία του μας έδωσε τεραστία ικανοποίηση, μας γνώρισε ο κόσμος και πιστεύω ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε στη συνέχεια!
Ελένη: Το Μπρούσκο για μένα ήταν σταθμός, για την ακρίβεια το ξεκίνημα της τηλεοπτικής μου διαδρομής, και το ότι είχε τέτοια επιτυχία με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη. Από όλο αυτό το ταξίδι κρατάω απίστευτες εμπειρίες, όμορφα ταξίδια (μέσα από την σειρά) και καλούς φίλους. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά σύντομα…

Η επιτυχία που σημειώνει το «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1, ξεπέρασε τις αρχικές σας προσδοκίες;
Ανδρέας: Όπως έχω πει πολλές φορές το Μπρούσκο ήταν ένα όνειρο του πατερά μου που ήθελε να κάνω κάτι για τα Χάνια. Το σενάριο της Βάνας το έκανε πράξη. Ναι, το Μπρούσκο ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, μάς ταξιδέψε σε μέρη μακρινά και απίθανα. Είμαστε ευγνώμονες για αυτό.
Ελένη: Η αλήθεια είναι πως με το που διάβασα το σενάριο για το πιλοτικό επεισόδιο του Μπρούσκο με ενθουσίασε κατευθείαν! Από εκείνη τη στιγμή ήξερα πως θα πάει καλά αυτή η δουλειά και ήμουν πεπεισμένη ότι θα βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό να βγάλω ασπροπρόσωπους εκείνους που με εμπιστεύτηκαν μιας και επρόκειτο για την πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση. Η απήχηση όμως που είχε στον κόσμο στην πορεία του το Μπρούσκο, αγγίζοντας περισσότερες από 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους ήταν απίστευτο και ιδιαίτερα τιμητικό για όλους μας.

Πώς νιώσατε όταν είδατε τους εαυτούς σας να μιλούν αραβικά και ισπανικά;
Ελένη: Μια από τις πιο κωμικές στιγμές μας ήταν, όταν κάτσαμε και βάλαμε να δούμε αποσπάσματα από τους εαυτούς μας να μιλούν ισπανικά, αραβικά και άλλες γλώσσες που έχει μεταγλωττιστεί το Μπρούσκο. Η απήχηση που είχε στον κόσμο στην πορεία της η σειρά, αγγίζοντας περισσότερες από 50 χώρες σε όλες τις ηπείρους ήταν απίστευτο και ιδιαίτερα τιμητικό για όλους μας.
Ανδρέας: Ήταν λίγο περίεργο το συναίσθημα. Από τη μία βλέπαμε τους εαυτούς, αλλά ακούγαμε άλλες γλώσσες. Ήταν πρωτόγνωρο για εμάς όλο αυτό. Όπως είπε και η Ελένη, καθόμασταν κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων στα γυρίσματα και βλέπαμε τα βιντεάκια που είχαν ανέβει στο διαδίκτυο και γελάγαμε πάρα πολύ και κοροϊδεύαμε ο ένας τον άλλον.

Το Μπρούσκο τελειώνει στο τέλος της σεζόν. Τι να περιμένουμε από εσάς του χρόνου;
Ανδρέας: Έχω αρχίσει και προγραμματίζω την επομένη. Έχω τελειώσει τις τρεις σειρές που θα προτείνουμε, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τη δουλεία που κάναμε. Θα είναι ένα καθημερινό το Τατουάζ με έντονο το ελληνικό στοιχείο, και μια εβδομαδιαία μαύρη κωμωδία στην όποια γελάσαμε παρά πολύ στα γυρίσματα και δεν θέλαμε να τελειώσουν. Σε αυτά θα έχω την σκηνοθεσία και μια εβδομαδιαία, τις “8 λέξεις” που θα παίζω μαζί με πολύ αξιόλογους συναδέλφους. Ελπίζω ο κόσμος να τις αγκαλιάσει και να τις αγαπήσει, όπως άλλωστε και εμείς!
Ελένη: Το Μπρούσκο μου άνοιξε πόρτες και για την συνέχεια. Θα κάνω θέατρο, που το αγαπώ πάρα πολύ, στην Κύπρο και για πρώτη φορά! Υπάρχει και μια έκπληξη που δεν μπορώ ακόμα να ανακοινώσω, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη με αυτή την εξέλιξη! andreas-georgiou-eleni-vaitsou-2

Πολλά λέγονται και γράφονται για τη σχέση σας. Δεν θα μπορούσα να μην σας ρωτήσω αν τελικά ισχύουν όλα αυτά που γράφονται για εσάς.
Ανδρέας: Ελένη, να το πούμε;
Ελένη: Ναι, Ανδρέα μου ήρθε η ώρα…

Πώς και αποφασίσατε να προβείτε σε αυτή την αποκάλυψη, ενώ τα προηγούμενα χρόνια διαψεύδατε το ένα δημοσίευμα μετά το άλλο;

Ανδρέας: Νομίζω ότι κάτι πρέπει να πούμε και για αυτό. Οι ατέλειωτες ώρες δουλειάς μαζί και το δεκαήμερο ταξίδι στο Περού, είναι αλήθεια ότι μας έφεραν πιο κοντά. Επειδή το Μπρούσκο τελειώνει και δεν θα είμαστε πρωταγωνιστές σε επομένη σειρά και ο κόσμος ρωτάει συνέχεια (μας θέλουν μαζί) είπαμε ότι θα το λέγαμε με το τέλος της σειράς.
Ελένη: Ναι, είναι αλήθεια. Άλλωστε, είναι και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω θέατρο στην Κύπρο την επόμενη σεζόν. Στην αρχή-αρχή ειλικρινά, δεν υπήρχε κάτι παραπάνω από την καθαρά επαγγελματική σχέση, αλλά αργότερα μέσα και από τα ταξίδια μας ήρθαμε πιο κοντά και γνωριστήκαμε καλύτερα ως Ελένη και Αντρέας. Από τη στιγμή που η σειρά τελειώνει, και θα αρχίσει να χάνεται η ταύτιση του τηλεοπτικού ζευγαριού, θεωρήσαμε σωστή αυτή τη στιγμή να το πούμε.

* Η παραπάνω συνέντευξη αποτελεί προϊόν της φαντασίας! Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκλειστικό: Έρχεται το remake του «Μπρούσκο»!
Μπρούσκο: Πού έχει χαθεί ο «Σήφης»;
Σε αυτό το κανάλι θα προβληθούν οι 3 νέες σειρές των Γεωργίου & Νικολάου
Εφιαλτικές στιγμές στο Μπρούσκο: Πεθαίνει ο Αχιλλέας;
Ανδρέας Γεωργίου: Δεν φαντάζεστε που θα γίνουν γυρίσματα για το «Κόκκινο νυφικό» (pics-vids)
Μπρούσκο: Η κίνηση της Δήμητρας που εξοργίζει τον Αχιλλέα
Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος σκέφτεται να σκοτώσει την Δήμητρα!
Κόκκινο νυφικό: Η πρώτη φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου με πρωταγωνιστή της σειράς
Θεοχάρης Ιωαννίδης: Μεταμορφώνεται σε ντέντεκτιβ για το «Κόκκινο νυφικό» (pic-vids)
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος Κύπριος ηθοποιός εισβάλει στο Μπρούσκο!
«Η αξέχαστη νύχτα» του Ανδρέα Γεωργίου με την Ελένη Βαΐτσου! (pic)
Σοκ στο Μπρούσκο: Ο Πάτροκλος σκοτώνει τον Αχιλλέα;
Τατουάζ: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μυστηριώδους πρωταγωνίστριας (pics)
Βόμβα! Ο Απόστολος Γκλέτσος στο Τατουάζ! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY