Κρυσταλλία: «Δεν πλακωθήκαμε με τους Otherview»

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα Otherview αποκάλυψε η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.\r\n\r\nΑναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο «Βράδυ»\r\n\r\nΓια την αποχώρησή της από το γκρουπ\r\n\r\n«Δεν το είχα σκεφτεί να αποχωρήσω. Είχαμε κάποιες διαφωνίες μέσα από τη δουλειά. Εδώ πλακωνόμαστε με τον εαυτό μας. Δεν πλακωθήκαμε. Διαγράφεις το παρελθόν, έχοντας μάθει από αυτό…».\r\n\r\nΓια τη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη και αν της αρέσει ως άντρας\r\n\r\n«Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και πρόκειται για σπουδαίο καλλιτέχνη. Γαλάζια μάτια, ξανθός, ευγενικός, ξέρει να φέρεται…»\r\n\r\nΓια την εμφάνισή της και το γεγονός ότι στην εκπομπή έμοιαζε με… Barbie νύφη\r\n\r\n«Ναι, είμαι… Ευχαριστώ που με κάνατε νύφη (αναφερόμενη στους στυλίστες της). Έπαιζα μέχρι το γυμνάσιο με Barbie».\r\n\r\n\r\n

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από το συγκρότημα Otherview αποκάλυψε η Κρυσταλλία, η οποία μίλησε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου.

\r\n

\r\n

Αναλυτικά όσα δήλωσε η νεαρή τραγουδίστρια στο «Βράδυ»

\r\n

\r\n

Για την αποχώρησή της από το γκρουπ

\r\n

\r\n

«Δεν το είχα σκεφτεί να αποχωρήσω. Είχαμε κάποιες διαφωνίες μέσα από τη δουλειά. Εδώ πλακωνόμαστε με τον εαυτό μας. Δεν πλακωθήκαμε. Διαγράφεις το παρελθόν, έχοντας μάθει από αυτό…».

\r\n

\r\n

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Σαμπάνη και αν της αρέσει ως άντρας

\r\n

\r\n

«Με τον Γιώργο είμαστε πάρα πολύ καλοί φίλοι και πρόκειται για σπουδαίο καλλιτέχνη. Γαλάζια μάτια, ξανθός, ευγενικός, ξέρει να φέρεται…»

\r\n

\r\n

Για την εμφάνισή της και το γεγονός ότι στην εκπομπή έμοιαζε με… Barbie νύφη

\r\n

\r\n

«Ναι, είμαι… Ευχαριστώ που με κάνατε νύφη (αναφερόμενη στους στυλίστες της). Έπαιζα μέχρι το γυμνάσιο με Barbie».

\r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts