Η πρόταση για το «Πρωινό Mou» και τα σχόλια για Γερμανού-Κωστόπουλο

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στο περιοδικό «TV Zapping» για τις αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, τη νέα σεζόν που ξεκινά και τον «ανταγωνισμό» με τη Ναταλία Γερμανού, χωρίς να παραλείψει να αφήσει αιχμές προς τον ΑΝΤ1.\r\n\r\n \r\n

Σχετικά με τη συνεργασία του με τον Alpha, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός είπε: «Σου φαίνομαι για τύπος που μπορεί κανείς να τον…δέσει ; Είχα συμφωνήσει να μείνω στον ALPHA και για το “Δέστε τους” και για μια νέα εκπομπή», ενώ επιβεβαίωσε την πρόταση από το Mega για την ανάληψη της πρωινής ζώνης: «Όταν ήρθε η πρόταση για το πρωινό, απλά την αρνήθηκα. Είχα δώσει τα χέρια (με τον Alpha) και δεν έκανα πίσω».

\r\n

Οι Καλύτερες Προσφορές και Κουπόνια Απευθείας στο Email σου!

\r\n

Σχετικά με το νέο ξεκίνημα του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, αλλά και την ανάληψη της παρουσίασης του «Πρωινό Mou» από τον Πέτρο Κωστόπουλο, σχολίασε: «Μεγάλη κινητικότητα! Κι αυτό είναι καλό, γιατί για καιρό τα νερά λίμναζαν. Τώρα ταράχτηκαν και ίσως ανανεωθεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Για τον Λιάγκα και τη Σκορδά τι να σου πω; Θα είχαν λόγο να φύγουν από ένα κανάλι για να πάνε σε ένα άλλο και να κάνουν την ίδια εκπομπή. Για τον Κωστόπουλο πάλι, έπαθα αυτό που όπως ξέρω, έπαθαν πολλοί. “Α, αλήθεια;” είπα. Δεν το είχα φανταστεί, τον είχα για βραδινό τύπο».

\r\n

\r\n

Όταν, μάλιστα, του ζητήθηκε να σχολιάσει την επιθετική κίνηση του ΑΝΤ1 και τις μεταγραφές που εξασφάλισε για τη νέα σεζόν, ο Νίκος Μουτσίνας απάντησε με νόημα: «Όσο για τον ΑΝΤ1, που μάζεψε όλη τη showbiz, κάτσε να δούμε πού θα τη βάλει και θα επανέλθουμε».

\r\n

\r\n

Τέλος, σχετικά με τα πανομοιότυπα talk shows που θα παρουσιάσουν ο ίδιος και η Ναταλία Γερμανού, καθώς και οι δύο έχουν δηλώσει πως θα ήθελαν οι νέες τους εκπομπές να έχουν στοιχεία του αμερικανικού «Chelsea Lately», ο ίδιος απάντησε: «Η ίδια μου είπε ότι δεν θα κάνει κάτι ανάλογο… […] Η μεταγραφή της ήταν ηρωική! Έκλεισε επιτυχημένα ένας κύκλος, ανοίγει ένας καινούριος. Ούτε μας δένουν, ούτε μας φυλακίζουν τα κανάλια και ούτε τα παντρευόμαστε! Εργαζόμαστε σε αυτά και κάποια στιγμή οι κύκλοι κλείνουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts