Η Ζέτα Μακρυπούλια θέλει να γίνει μανούλα

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πως είναι η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα. \r\n\r\nΗ γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «Celebrity« για τη συγκατοίκηση με τον τραγουδιστή, είπε:\r\n\r\n«Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον!».\r\n\r\nΌσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα μωρό, δήλωσε:\r\n\r\n«Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δε θέλω κλώνο».

\r\n\r\n\r\n

Για όλους και για όλα μίλησε η Ζέτα Μακρυπούλια αποκαλύπτοντας πως είναι η συμβίωση με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, αλλά και την επιθυμία της να γίνει μανούλα.

\r\n

\r\n

Η γνωστή παρουσιάστρια μιλώντας στο περιοδικό «Celebrity« για τη συγκατοίκηση με τον τραγουδιστή, είπε:

\r\n

\r\n

«Με τον Μιχάλη στη συμβίωση έχουμε πάρα πολλά απόλυτα κοινά. Εκεί που δεν συμβαδίζουμε πολύ είναι στην τάξη. Εγώ είμαι πιο τακτική σε σχέση με εκείνον!».

\r\n

 

\r\n

Όσο για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα μωρό, δήλωσε:

\r\n

\r\n

«Θα ήθελα να κάνω ένα παιδί. Είναι μια ιδέα με την οποία έχω έρθει κοντά και μου αρέσει. Θα ήθελα όμως να είναι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος. Όχι τα δικά μου στραβά και απωθημένα να τα πάρει το παιδί. Δε θέλω κλώνο».

\r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts