Η γκάφα της Σταμάτη στον αέρα της εκπομπής!

Ακόμα δεν ξεκίνησε η νέα σεζόν και ο γνωστός αυθορμητισμός της Σάσας Σταμάτη άρχισε να διαχέεται και να προκαλεί την αμηχανία των υπολοίπων μελών της παρέας…

\r\n

 

\r\n

Σήμερα το πρωί λοιπόν, το πάνελ από «Το Πρωινό» του Ant1 σχολίαζε την συνέντευξη που έδωσε ο Χρήστος Χολίδης στην κάμερα της εκπομπής. Όταν η κουβέντα ήρθε στην  πρώην αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, η Σάσα Σταμάτη ξεστόμισε:

\r\n

«Ακούγεται ότι η Δούκισσα έχει σχέση με τον Νίκο Κριθαριώτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί».

\r\n

Ψάξε και βρες το καλύτερο δώρο για τα παιδιά!

\r\n

Και που είναι το κακό;

\r\n

Σημερινή καλεσμένη της εκπομπής δεν ήταν άλλη από την πρόσφατα χωρισμένη με τον Νίκο Κριθαριώτη, Βίκυ Καγιά!
\r\nΟ Γιώργος Λιάγκας υπενθύμισε, προσπαθώντας να κρύψει την αμηχανία του, πως καλεσμένη τους σήμερα είναι η Βίκυ Καγια… Ο Γιώργος Λιανός ξερόβηξε και έπειτα άρχισε να τραγουδάει «Ήτανε σφάλμα…», ενώ ο Θέμης Γεωργαντάς αρκέστηκε στη φράση «Δεν έπρεπε να πεις το όνομα».

\r\n

Όσο για τη Φαίη Σκορδά… δεν έβγαλε άχνα. Η αμηχανία της την έκανε να σωπάσει και να μην σχολιάσει τίποτα από την «γκάφα» της Σάσας, η οποία από τη μεριά της έδειχνε να μη νιώθει άβολα και να υποστηρίζει πως μίλησε απλά για φήμες!

\r\n

Ο Γιώργος Λιάγκας για να σώσει την κατάσταση πρότεινε στη Σταμάτη να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα το οποίο μαντέψτε ποιον αφορούσε…. Μα φυσικά τη Δούκισσα Νομικού!

\r\n

 

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts