Η απάντηση της Κολέτσα στις φήμες για ανορεξία

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι από τις γυναίκες που κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να σκέφτονται τι θα πουν οι άλλοι.\r\n\r\n[like_to_read]\r\n\r\nΜε το σώμα της έχει μια ιδιαίτερη σχέση και θέλει να το χαίρεται. Η τραγουδίστρια έχει κάνει διάφορα tattoos, όπου το καθένα έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη. Το πρώτο που έκανε ήταν για έναν αγαπημένο της άνθρωπο , που δεν είναι στην ζωή, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή της Χριστίνας Κολέτσα.\r\n\r\n«Το πρώτο μου τατουάζ ήταν πίσω στο σβέρκο, ήταν τα αρχικά ενός ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή, του Νίκου Γιγουρτάκη. Τώρα έχω κάνει coverup και έχω γράψει το αρχικό μου, το “C”. Από τα πρώτα μου σχέδια ήταν και ένα αστέρι στο χέρι χαμηλά. Αρχικά ήταν σκέτο, μετά μπήκαν χρώματα σαν το ουράνιο τόξο. Ήθελα κάτι διαφορετικό και μου προέκυψε σαν το σήμα του Συνασπισμού», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Inked και συνέχισε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει νευρική ανορεξία.\r\n\r\n«Όποιος λέει ότι είμαι ανορεξική, λέει βλακείες. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η διατροφή μου, τα κιλά μου, πως θα φαίνομαι. Κάνω υπερβολές, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Μου αρέσει αυτά τα λίγα χρόνια που θα ζήσω να χαρώ το κορμί μου, να το διακοσμήσω όπως θέλω εγώ, πάντα με σεβασμό».\r\n\r\n\r\n

Η Χριστίνα Κολέτσα είναι από τις γυναίκες που κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να σκέφτονται τι θα πουν οι άλλοι.

\r\n

Με το σώμα της έχει μια ιδιαίτερη σχέση και θέλει να το χαίρεται. Η τραγουδίστρια έχει κάνει διάφορα tattoos, όπου το καθένα έχει ξεχωριστή σημασία για εκείνη. Το πρώτο που έκανε ήταν για έναν αγαπημένο της άνθρωπο , που δεν είναι στην ζωή, αλλά έπαιξε σημαντικό ρόλο στην ζωή της Χριστίνας Κολέτσα.

\r\n

«Το πρώτο μου τατουάζ ήταν πίσω στο σβέρκο, ήταν τα αρχικά ενός ανθρώπου που έχει φύγει από την ζωή, του Νίκου Γιγουρτάκη. Τώρα έχω κάνει coverup και έχω γράψει το αρχικό μου, το “C”. Από τα πρώτα μου σχέδια ήταν και ένα αστέρι στο χέρι χαμηλά. Αρχικά ήταν σκέτο, μετά μπήκαν χρώματα σαν το ουράνιο τόξο. Ήθελα κάτι διαφορετικό και μου προέκυψε σαν το σήμα του Συνασπισμού», δήλωσε η τραγουδίστρια στο Inked και συνέχισε για τις φήμες που την ήθελαν να έχει νευρική ανορεξία.

\r\n

«Όποιος λέει ότι είμαι ανορεξική, λέει βλακείες. Ποτέ δεν με ενδιέφερε ιδιαίτερα η διατροφή μου, τα κιλά μου, πως θα φαίνομαι. Κάνω υπερβολές, αλλά από την αντίθετη πλευρά. Μου αρέσει αυτά τα λίγα χρόνια που θα ζήσω να χαρώ το κορμί μου, να το διακοσμήσω όπως θέλω εγώ, πάντα με σεβασμό».

\r\n[/like_to_read]\r\n\r\n \r\n\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts