«Ενδείξεις» για δεύτερη εγκυμοσύνη της Σκορδά

«Χμμ, κάτι μου μυρίζει στο Πρωινό mou», έγραψε στο twitter της η Δέσποινα Καμπούρη αμέσως μόλις βγήκε στον αέρα προχθες το πρωί η εκπομπή «Πρωινό mou» και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι λόγω μίας μικρής αδιαθεσίας, η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του για να παρουσιάσουν μαζί.\r\n\r\nΟ Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Η Φαίη αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία, μια ιωσούλα, που την ταλαιπωρεί. Δεν είναι κάτι φοβερό. Αν ήταν κάτι φοβερό δεν θα ήμουν ούτε εγώ εδώ».\r\n\r\nΚαι όλα αυτά όταν η Φαίη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή.\r\n\r\nΛίγες μέρες πριν, είχαν αρχίσει να γίνονται… ανέκδοτο οι συνεχείς λιγούρες που έχει η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θέλει συνέχεια να τρώει.\r\n\r\nΣτην προηγούμενη εγκυμοσύνη της πάντως, στον γιο της Γιάννη, την Φαίη είχαν προδώσει τα άβαφτα μαλλιά της τα οποία είχε αφήσει μιας και ο γιατρός της δεν της επέτρεπε λόγω εγκυμοσύνης να τα βάφει.\r\n\r\nΑν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμείς να ευχηθούμε τόσο στον Γιώργο Λιάγκα όσο και στη Φαίη Σκορδά τα καλύτερα για το μεγάλωμα της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.\r\n\r\n\r\n

«Χμμ, κάτι μου μυρίζει στο Πρωινό mou», έγραψε στο twitter της η Δέσποινα Καμπούρη αμέσως μόλις βγήκε στον αέρα προχθες το πρωί η εκπομπή «Πρωινό mou» και ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε ότι λόγω μίας μικρής αδιαθεσίας, η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να είναι στο πλευρό του για να παρουσιάσουν μαζί.

\r\n

\r\n

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά: «Η Φαίη αισθάνθηκε μια ελαφριά αδιαθεσία, μια ιωσούλα, που την ταλαιπωρεί. Δεν είναι κάτι φοβερό. Αν ήταν κάτι φοβερό δεν θα ήμουν ούτε εγώ εδώ».

\r\n

\r\n

Και όλα αυτά όταν η Φαίη αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την εκπομπή.

\r\n

\r\n

Λίγες μέρες πριν, είχαν αρχίσει να γίνονται… ανέκδοτο οι συνεχείς λιγούρες που έχει η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της εκπομπής και θέλει συνέχεια να τρώει.

\r\n

\r\n

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της πάντως, στον γιο της Γιάννη, την Φαίη είχαν προδώσει τα άβαφτα μαλλιά της τα οποία είχε αφήσει μιας και ο γιατρός της δεν της επέτρεπε λόγω εγκυμοσύνης να τα βάφει.

\r\n

\r\n

Αν πράγματι συμβαίνει κάτι τέτοιο, εμείς να ευχηθούμε τόσο στον Γιώργο Λιάγκα όσο και στη Φαίη Σκορδά τα καλύτερα για το μεγάλωμα της όμορφης οικογένειας που έχουν δημιουργήσει.

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts