Γκέντσογλου: «Δεν μπορώ να είμαι με την ίδια γυναίκα πάνω από ένα μήνα»

Κι ενώ η Αγγελική Ηλιάδη δηλώνει ερωτευμένη και δεν διστάζει να εκφράζει δημόσια τα αισθήματά της για εκείνον, ο Σάββας Γκέντσογλου παραδέχεται πως αδυνατεί να μείνει πιστός στη σύντροφό του για μεγάλο χρονικό διάστημα.

\r\n

“Δεν το έχω και πολύ με τις σχέσεις. Είμαι άτακτος πολύ. Δεν μπορώ να είμαι με την ίδια γυναίκα πάνω από ένα μήνα. Η μεγαλύτερη μου σχέση ήταν στα 17 μου και κράτησε τέσσερις μήνες. Στο ένα με ενάμιση μήνα κάτι παθαίνω και δεν μπορώ άλλο” δήλωσε στο περιοδικό People o ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

\r\n

“Ειλικρινά γελάω με τη δημοσιότητα που πήρα λόγω της σχέσης μου. Άνοιγα περιοδικά και τηλεοράσεις και με έβλεπα παντού. Δεν μου αρέσει αυτό, ντρέπομαι. Ελπίζω την επομένη φορά να μην γίνει τόσο μεγάλο θέμα.

\r\n

Από την άλλη, είναι πραγματικά γελοίο να κρύβω τη σχέση μου, όταν με έχουν βγάλει στα περιοδικά. Ούτε μπορώ να αλλάξω τη ζωή μου για να μη με δουν. Κάθε χρόνο πάω διακοπές στη Μύκονο. Ήταν εκεί και οι φίλοι μου, έτσι είπα “θα πάω και φέτος κι ας με βγάλουν φωτογραφία με την Αγγελική”. Δεν ήθελα να συμβιβαστώ και να αλλάξω το πρόγραμμα μου. Στο εξωτερικό ποτέ δεν θα απασχολούσε η προσωπική μου ζωή τα μέσα και μου αρέσει αυτό”.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts