«Έχω ζήσει έναν μεγάλο έρωτα. Μπορεί να τον ζω ακόμη!»

\r\n\r\nΗ Σμαράγδα Καρύδη μίλησε στην «Real life» για τον έρωτα, τις σχέσεις, το παιδί που ποτέ δεν έκανε, αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει παντρευτεί ακόμη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το νέο παιχνίδι που θα παρουσιάσει στο Mega.\r\n\r\n \r\n

Σχετικά με την ηλικία της, η ηθοποιός ανέφερε: «Δεν μου αρέσει η ηλικία ιδιαίτερα, αλλά δεν με αγχώνει κιόλας. Από την άλλη, δεν έχω φτάσει στην ηλικία που να κόβονται οι αντοχές μου ‘ή να με έχουν βρει οι αρρώστιες του γήρατος. Εκεί δεν ξέρω πως θα αντιδράσω. Αλλά όσο το σκέφτεσαι και δεν κολλάς, η ηλικία είναι είναι ένα νούμερο».

\r\n

\r\n

Για την ανεξαρτησία στη ζωή της, αλλά και το γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Πιστεύω στις σχέσεις και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το γάμο. Δεν είμαι κατά του γάμου. Δεν παντρεύτηκα ποτέ γιατί δεν το επεδίωξα. Δεν ήταν κάτι που ονειρευόμουν ιδιαίτερα. Στις 2-3 μεγάλες σχέσεις που είχα -γιατί δεν είχα και χιλιάδες- δεν έκατσε, αλλά δεν με ενδιέφερε κιόλας. Δεν είχα λόγο να παντρευτώ. Δεν με ενδιέφερε να βάλω νυφικό για να μη μείνω στο ράφι», ενώ για την απόκτηση ενός παιδιού η ίδια τόνισε: «Μάλλον δεν είμαι για παιδί, απ’ ό,τι φαίνεται. Θα είχε δείξει ότι είμαι για παιδί, θα το είχα κάνει. Είναι κάτι που περνά από το μυαλό μου, αλλά φεύγει γρήγορα».

\r\n

\r\n

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έζησε τον μεγάλο έρωτα και η ίδια απάντησε: «Μάλιστα, τον έχω ζήσει. Δεν είπα ότι μου πέρασε, μπορεί να τον ζω ακόμη. Απλά δε θέλω να μιλάω για όλα αυτά, τα πολύ προσωπικά».

\r\n

\r\n

Τέλος για το επικείμενο παιχνίδι που πρόκειται να παρουσιάσει στο Mega, η Σμαράγδα Καρύδη είπε: «Δεν το έχω ξανακάνει, αλλά είναι ένα πράγμα που είναι κοντά σε μένα. Έχει να κάνει με τα παιχνίδια που παίζουμε κι εμείς στο σπίτι μας με παρέες. Έχει σχέση με μένα, δεν είναι τελείως ξένο. Ωστόσο, δεν έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, οπότε δεν έχω εικόνα. Αλλά, νομίζω, θα κοιτάξω να είμαι χαλαρή, να είμαι ο εαυτός μου».

\r\n\r\n

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts