Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Όταν φίλησα την Jolie ξέχασα το όνομά μου» (pics-vid)

Πόντους πήρε η Angelina Jolie, ως το απόλυτο sex symbol μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ethan Hawke σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Όταν φίλησα την Jolie ξέχασα το όνομά μου» (pics-vid)

Πόντους πήρε η Angelina Jolie, ως το απόλυτο sex symbol μετά τις αποκαλυπτικές δηλώσεις του Ethan Hawke σε τηλεοπτική του συνέντευξη.\r\n\r\nΒγήκε που λέτε ο ηθοποιός και δήλωσε περίτρανα ότι το καλύτερο φιλί που έχει δώσει στην μεγάλη οθόνη ήταν με την Angelina Jolie.\r\n\r\n«Με όλο το σεβασμό στην Angelina, που τώρα τελευταία έχουν πέσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, για μένα το καλύτερο φιλί που έχω δώσει στη μεγάλη οθόνη είναι μαζί της», είπε και τα χειροκροτήματα έδιναν και έπαιρναν.

\r\nΔες δωρεάν TV online!\r\n

hawke1.jpg

\r\n

Όμως ο Ethan πρέπει να τα είδε όλα με εκείνο το φιλί, που όλα αυτά τα χρόνια του έμεινε αξέχαστο.

\r\n

«Η Angelina Jolie γεννήθηκε για να κόβει κομματάκια τους άνδρες, για να τους κάνει να νιώθουν αδύναμοι. Και όταν σε φιλάει, ξεχνάς το όνομά σου», είπε εκστασιασμένος.

\r\n

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν το 2004 στο αισθησιακό, ψυχολογικό θρίλερ, «Taking Lives» και μάλιστα εκείνη την περίοδο, λόγω του ερωτισμού που ξεχείλιζε και από τους δύο οι κακές γλώσσες έλεγαν πως ο Hawke την κεράτωνε τη σύζυγο Uma Thurman και πως μαζί με την Angie ζούσαν έναν παράνομο ερωτικό δεσμό!

\r\n

hawke2.jpg

\r\n

Όταν μάλιστα τηλεθεατής τον ρώτησε ποια ήταν η πιο καυτή γυναίκα με την οποία είχε σχέση, εκείνος προς έκπληξη όλων δεν είπε την πρώην του Uma Thurman, αλλά άφησε να πλανάται ένα μυστήριο!

\r\n

hawke3.jpg\r\n\r\nΤο σίγουρο πάντως είναι ότι η Angelina Jolie κατάφερε να τον κάνει να παραμιλάει με ένα της φιλί.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rEUvyQGPWEk

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY