Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χαμός για το tweet της Μελέτη: «Εγώ τις πο…ες, τις τρώω»! (pic)

Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο ένα tweet της κατάφερε να κάνει τo Twitter μεταμεσονύχτια να πάρει φωτιά!

Χαμός για το tweet της Μελέτη: «Εγώ τις πο…ες, τις τρώω»! (pic)

Πλάκα με τους διαδικτυακούς της φίλους θέλησε να κάνει χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη ωστόσο ένα tweet της κατάφερε να κάνει τo Twitter μεταμεσονύχτια να πάρει φωτιά!\r\n\r\nΟλα ξεκίνησαν όταν η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια χθες το βράδυ έγραψε:\r\n\r\nΕ κοριτσια, εσεις που τουιταρετε για π….ες κ μ….. Σαν να ειστε αγορακια, ειστε χειροτερες κ απο μενα που οι φιλοι με φωναζουν μπαμπη.\r\n\r\nΟι διάφοροι followers αντέδρασαν, και κυρίως ο διάσημος Τουιτεράς Κανέκος ο οποίος την αποκάλεσε σεμνότυφη.\r\n

Έλα στη WIND & κέρδισε!

\r\nΤότε ήταν όμως που εισέπραξε μία απάντηση από τη Μελέτη που κανείς δεν περίμενε:\r\n\r\n@kanekos69 καθολου σεμνοτυφη καλε μου. Εγω τις πουτσες δεν τις τουιταρω. Τις τρωω!\r\n\r\n\r\n\r\n\r\nΑμέσως επικράτησε πανικός με αυτά που έγραψε η παρουσιάστρια με άλλους να γελάνε, άλλους να της επιτίθενται και άλλους να βγάζουν μέχρι και σόκιν ανέδοτα…\r\n\r\nΗ ίδια πάντως λίγο αργότερα εξήγησε μέσω Twitter ότι ήταν «μια γελοια συζητηση που κανω πριν πεσω για υπνο απλα για να γελασω».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY