Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Τα «καρφιά» του Χάρη Ρώμα στον Γιάννη Μπέζο

Η οικονομική κρίση συνεπάγεται δυσκολίες και εμπόδια, φέρνει γκρίνια και καβγάδες, αλλάζει παγιωμένες καταστάσεις και επιβάλλει νέα ήθη και έθιμα σε πολλούς τομείς της ζωής μας.

Τα «καρφιά» του Χάρη Ρώμα στον Γιάννη Μπέζο

Η οικονομική κρίση συνεπάγεται δυσκολίες και εμπόδια, φέρνει γκρίνια και καβγάδες, αλλάζει παγιωμένες καταστάσεις και επιβάλλει νέα ήθη και έθιμα σε πολλούς τομείς της ζωής μας. \r\n\r\nΌταν βλέπει κανείς την καθημερινότητά του να μεταβάλλεται τόσο ραγδαία και ριζικά, όταν έρχεται αντιμέτωπος με μία νέα πραγματικότητα και βλέπει τις ευκαιρίες στο επαγγελματικό του περιβάλλον να συρρικνώνονται, τότε συνήθως αντιδρά και η αντίδραση μπορεί πολλές φορές να είναι μη αναμενόμενη.\r\n\r\nΓια παράδειγμα στον κύκλο των ηθοποιών, που πρόκειται για ένα επάγγελμα που έχει πληγεί ιδιαιτέρως από την οικονομική κρίση, οι διαφωνίες είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο, αφού οι απόψεις ποικίλουν.\r\n\r\nEπιλέξτε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας στην AIG και κερδίστε!

\r\n

Πρόσφατα ο Γιάννης Μπέζος, είχε εκφραστεί δημοσίως σχετικά με τη στάση που θα ήταν σκόπιμο να τηρούν οι επαγγελματίες του είδους του, λέγοντας στην κάμερα του Star, πως η μιζέρια πρέπει να σταματήσει και κάνοντας έκκληση στους ηθοποιούς να σταματήσουν την κλάψα.\r\n\r\nΟ Γιάννης Στάνκογλου στη συνέχεια, υποστήριξε με δηλώσεις του στο TV Έθνος το Γιάννη Μπέζο, κάνοντας λόγο για ένα ξεσκαρτάρισμα που συνόδευσε την οικονομική κρίση και το οποίο ήταν αναγκαίο προκειμένου να μπορέσουμε να διακρίνουμε τα «σκουπίδια» από τις αξιόλογες δουλειές του χώρου, ενώ πρόσθεσε πως η αλήθεια είθισται να μην ακούγεται, αφού δε συμφέρει.\r\n\r\nΣειρά έχει τώρα ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star διαφώνησε ευθέως με τους συναδέλφους του:\r\n\r\n«Το ότι μένουν εν αχρηστία και βρίσκονται άνεργοι το μεγαλύτερο ποσοστό των ηθοποιών, δηλαδή 95%, δε σημαίνει ότι γίνεται και αληθινό ξεσκαρτάρισμα. Και ποιος είναι αυτός που θα κάνει το ξεσκαρτάρισμα; Ποιοι είναι οι ειδήμονες που θα αποφασίσουν ποιος πρέπει να είναι και ποιος δεν πρέπει να είναι; Αν ο Γιάννης (Μπέζος) μπορεί να πάρει μια τέτοια ευθύνη και να είναι από τους “ηγέτες του ξεσκαρταρίσματος”, δεν μπορώ να το ξέρω. Εγώ δε θα έπαιρνα τέτοια ευθύνη. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτοί που δουλεύουν είναι και οι καλύτεροι».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY