Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Στέλιος Ρόκκος: «Να αλλάξει αμέσως δουλειά ο Πλούταρχος»!

Από τα «πυρά» Ρέμου – Σφακιανάκη είχαν να ανάψουν τα αίματα στην ελληνική showbiz. Και τώρα έρχεται ο Στέλιος Ρόκκος και «καρφώνει» τον Γιάννη Πλούταρχο, καλώντας τον να αλλάξει δουλειά λόγω των δηλώσεων που έκανε για την Χρυσή Αυγή!

Στέλιος Ρόκκος: «Να αλλάξει αμέσως δουλειά ο Πλούταρχος»!

Από τα «πυρά» Ρέμου – Σφακιανάκη είχαν να ανάψουν τα αίματα στην ελληνική showbiz. Και τώρα έρχεται ο Στέλιος Ρόκκος και «καρφώνει» τον Γιάννη Πλούταρχο, καλώντας τον να αλλάξει δουλειά λόγω των δηλώσεων που έκανε για την Χρυσή Αυγή!\r\n \r\n«Δεν έχω παρακολουθήσει τι είπε ο Γιάννης Πλούταρχος, αλλά έμαθα ότι τον “έκραξαν” γι’ αυτή τη συνέντευξη. Θα ήταν εγκληματικό να δηλώνει “υπέρμαχος της Χρυσής Αυγής”. Αυτές είναι ιστορίες για παλιανθρώπους. Και μόνο που το σκέφτομαι δηλαδή ανατριχιάζει η πλάτη μου. Δεν γίνεται ένας καλλιτέχνης να τάσσεται υπέρ της Χρυσής Αυγής. Πρέπει να αλλάξει αμέσως δουλειά», δηλώνει ο Στέλιος.\r\n

Βέβαια, εκτός του ότι δεν παρακολούθησε τα λεγόμενα του συναδέλφου του, ο τραγουδιστής τονίζει ότι, ακόμα κι αν δεν συμφωνεί μαζί του, θα υποστηρίξει το δικαίωμά του να λέει την άποψή του!

\r\n

Κάτι ανάλογο αναφέρει και όταν τον ρωτούν για την κόντρα Ρέμου – Σφακιανάκη, για την οποία επισημαίνει: «έχω “τσακωθεί” με τον Αντώνη γι’ αυτό το μήνυμα γιατί, όπως σου είπα και προηγουμένως, θα υποστηρίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος του αίματός μου, το δικαίωμα του οποιουδήποτε να λέει ελεύθερα τη γνώμη του, ακόμα και αν δεν συμφωνώ μαζί του. Αυτό είναι δημοκρατία. Από την άλλη όμως, χάρηκα που πήρε θέση ο Αντώνης κι αυτό που του είπα ήταν: “επιτέλους μίλησες!”. Ο Αντώνης έχει περάσει πολλά και δεν έχει πει τίποτα μέχρι τώρα! Πιστεύω ότι αν πάρει φόρα και αρχίσει να μιλάει, δεν θα τον σταματά τίποτα!».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY