Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλάει για όλα!

\r\nΟ Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για τις λίγες (αλλά μεγάλες) σχέσεις της ζωής του, την πρώτη του ερωτική επαφή, τη γειτονιά του αλλά και την σύγκρισή του με τον Αντώνη Ρέμο.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλάει για όλα!
\r\n
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά στο περιοδικό ΟΚ! για τις λίγες (αλλά μεγάλες) σχέσεις της ζωής του, την πρώτη του ερωτική επαφή, τη γειτονιά του αλλά και την σύγκρισή του με τον Αντώνη Ρέμο.

\r\n

\r\n

\r\n

Από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στη νυχτερινή Αθήνα, κάνουν λόγο για τον νέο “Αντώνη Ρέμο”. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όμως δεν έχει μπει στη διαδικασία της σύγκρισης, παραδέχεται σε συνέντευξή του στο ΟΚ!. “Σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα τον Αντώνη Ρέμο, γιατί έχει μια αξιοζήλευτη πορεία στο χώρο και έχει φανταστικά τραγούδια. Τον θαυμάζω πάρα πολύ αλλά αν πει κάποιος για μένα ότι προσπαθώ να τον μιμηθώ, πόσο μάλλον ότι τον αντιγράφω, μάλλον δεν έχει μελετήσει καλά τη δουλειά μου ή είναι κακοπροαίρετος“.

\r\n

\r\nΜιλώντας για τη γειτονιά που μεγάλωσε, το Ίλιον, ο 27χρονος τραγουδιστής παραδέχεται πως όλα αυτά που τον δένουν μαζί της είναι πολλά, ώστε να την αφήσει για κάποια “καλύτερη” περιοχή. “Ποτέ δεν κοίταξα σε τι σπίτι μένει ο άλλος ή σε τι περιοχή. Τι διαφορά έχει δηλαδή ένας άνθρωπος που μένει στη Γλυφάδα ή την Κηφισιά από έναν άλλον που μένει στο Ίλιον ή το Κορωπί; Όλα τα προάστια είναι ίδια για μένα“, τονίζει.\r\n\r\nΟ τραγουδιστής τόνισε πως: «Τίποτα δεν έχει έρθει με ευκολία στην ζωή μου. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αδικηθεί, αλλά έχω παλέψει για αυτό το πράγμα που κάνω και αγαπώ. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος άνθρωπος προσπάθησε να μου κάνει κακό, δεν το έχω αντιληφθεί, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο και η τύχη στην ζωή μας. Νομίζω όμως πως αν πραγματικά γουστάρουμε, θέλουμε κάτι και το πιστέψουμε θα το καταφέρουμε. Όποια δυσκολία και να έρθει».\r\n\r\nΚάνοντας μια ανασκόπηση στα παλιά, ο τραγουδιστής θυμάται και την πρώτη του ερωτική επαφή. “Η πρώτη μου ερωτική επαφή έγινε στα 16, οπότε εκεί πια ήξερα τι έκανα. Ήμουν με την κοπέλα μου ήδη ενάμιση χρόνο, οπότε ήταν κάτι που ήρθε μόνο του, πολύ αυθόρμητα και πολύ ρομαντικά. Είμαι αρκετά ρομαντικός στις σχέσεις μου και φροντίζω να το εκδηλώνω με λόγια ή με πράξεις και μου αρέσει να κάνει το ίδιο και η σύντροφός μου“. Μάλιστα, όπως παραδέχτηκε, εδώ και ένα χρόνο είναι μόνος του, έχει κάνει τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή του, ενώ έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερή του στο παρελθόν,. “Μείναμε τρία χρόνια μαζί και είχαμε έξι χρόνια διαφορά”. Εγώ ήμουν 21 κι εκείνη 27. Ο έρωτας είναι θέμα χημείας“.\r\n\r\nΑπό τις σχέσεις πάντως που του έχουν χρεώσει κατά καιρούς τα περιοδικά παραδέχεται μόνο αυτήν με τη Ράνια Κωστάκη. “Με τη Ράνια ναι, ήμασταν μαζί. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και χαίρομαι που ακόμα είναι στη ζωή μου ως φίλη“.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY