Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Λιάγκας: «Μετά την Μενεγάκη, η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα»

Το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ποιος τη ζωή μου", για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και εκεί μεταξύ άλλων διασήμων προσώπων, έδωσε το παρών και ο Γιώργος Λιάγκας.

Λιάγκας: «Μετά την Μενεγάκη, η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα»
Το βράδυ της Τρίτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ποιος τη ζωή μου”, για τη ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη και εκεί μεταξύ άλλων διασήμων προσώπων, έδωσε το παρών και ο Γιώργος Λιάγκας.

\r\n

\r\n

Ο δημοσιογράφος μίλησε για τη σύζυγό του, Φαίη Σκορδά, την συμμαθήτριά του Ελένη Μενεγάκη, αλλά και τα καβγαδάκια με τη σύζυγό του τις πρώτες μέρες της τηλεοπτικής τους συνύπαρξης.

\r\n

\r\n

«Μετά την Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια στην Ελλάδα. Όπως και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, κατέβηκε στα Αθηναϊκά κανάλια και ξεχώρισε.Από παλιά φαινόταν ότι “κάτι” είχε και “κάτι” θα γίνει. Το πιστεύω όχι επειδή είναι γυναίκα μου» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια αποκάλυψε αν είχαν δυσκολίες ποτέ στη μέχρι τώρα συνεργασία τους:\r\n\r\n«Η πρώτη εβδομάδα της πρώτης χρονιάς ήταν δύσκολη με κάτι κλωτσιές κάτω απ’τα τραπέζια αλλά μετά, ως δια μαγείας, υπήρξε κοινή προσέγγιση στον τρόπο εργασίας με αποτέλεσμα εκεί που πάμε να τσακωθούμε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και να τα βρίσκουμε».\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Ελπίζει ο γιος τους, Γιάννης, να έχει κληρονομήσει από τη Φαίη τη συναισθηματική της ευφυία: «Η Φαίη έχει μια συναισθηματική ευφυία που είναι και το πιο σημαντικό. Περπατάμε στο δρόμο και όλος ο κόσμος θέλει να της μιλήσει. Αυτό νομίζω είναι εξαιτίας της συναισθηματικής της ευφυίας και αυτό είναι που θα ήθελα να πάρει ο γιος μας».

\r\n

\r\n

Τέλος, για τη συμμαθήτριά του στο δημοτικό Ελένη Μενεγάκη είπε: «Η Ελένη από τότε ήταν η “νύφη” που όλα τα αγοράκια θα θέλανε. Ήταν η πιο όμορφη του σχολείου!».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY