Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Θ.Καλλίρης: «Με την Ναταλία είμαστε σαν την Βίσση με τον Καρβέλα»

O Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μιλάει για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως υπήρχε εποχή που ο ίδιος με τη γυναίκα του και ο Πέτρος Ίβριος με τη Ναταλία Γερμανού έμεναν στο ίδιο σπίτι.

Θ.Καλλίρης: «Με την Ναταλία είμαστε σαν την Βίσση με τον Καρβέλα»

O Θάνος Καλλίρης σε συνέντευξή του στο περιοδικό People μιλάει για τη σχέση του με την Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε πως υπήρχε εποχή που ο ίδιος με τη γυναίκα του και ο Πέτρος Ίβριος με τη Ναταλία Γερμανού έμεναν στο ίδιο σπίτι.\r\n

 Συγκεκριμένα αναφέρει: “Η Ναταλία και γω είμαστε ταλεκουάλε με τη Βίσση και τον Καρβέλα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτερα μαζί. Ένα διάστημα που ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Ίμβριο και εγώ με τη γυναίκα μου μέναμε στο ίδιο συγκρότημα. Εγώ με τη γυναίκα και το παιδί μου κι εκείνη με τον Πέτρο και τον σκύλο τους. Έμεναν για τρία χρόνια μέχρι που χώρισε με τον Πέτρο και άλλαξαν σπίτι. Έγινα φίλος με τον Πέτρο και η Ναταλία με τη γυναίκα μου. Γυμνό να με έβλεπε δίπλα στη Ναταλία ο Πέτρος ή η γυναίκα μου, δεν θα σκέφτονταν κάτι πονηρό, γιατί δεν τους είχαμε δώσει το δικαίωμα“.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY