Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Η Nicole Kidman επιμένει στα botox (pics)

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, επέμενε ότι η λάμψη και η φρεσκάδα στο πρόσωπό της ήταν φυσικές, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι έχει κάνει Botox και το αποτέλεσμα τελικά της άρεσε.

Η Nicole Kidman επιμένει στα botox (pics)

Μέχρι πριν από μερικούς μήνες, επέμενε ότι η λάμψη και η φρεσκάδα στο πρόσωπό της ήταν φυσικές, αλλά τελικά παραδέχτηκε ότι έχει κάνει Botox και το αποτέλεσμα τελικά της άρεσε. \r\n\r\nΚαι μάλλον μπήκε στον πειρασμό να κάνει και άλλο ένα, όπως φαίνεται και στην τελευταία της δημόσια εμφάνιση το βράδυ της Παρασκευής στο Variety’s 5th Annual Power of Women στο Beverly Hills.

\r\n

Η 46χρονη Χολυγουντιανή ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της φιλανθρωπικής εκδήλωσης με ένα πρόσωπο εντελώς ανέκφραστο: ακόμα και τις στιγμές που γελούσε στο φωτογραφικό φακό το πρόσωπό της δεν εμφάνιζε καμία ρυτίδα έκφρασης – κάτι που συμβαίνει σε όλα τα πρόσωπα που είναι όντως φυσικά!

\r\n

Με τα μαλλιά της πιασμένα αλογοουρά χαμηλά στο λαιμό, το πρόσωπό της φαινόταν ακόμα πιο… παγωμένο και… πειραγμένο.

\r\n

Η Nicole, η οποία τιμήθηκε στο γεύμα, επέλεξε να φορέσει ένα εξίσου κομψό με το χτένισμά της φόρεμα, μαύρου χρώματος, κλειστό ως το λαιμό, με μοναδική λεπτομέρεια τη χρυσή του ζώνη που έκανε τη μέση της ηθοποιού… δαχτυλίδι.\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY