Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου ‘χει ξανατύχει να ζω με νερό τρεις μέρες»

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως ξεπέρασε την ίωση γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και το μεσημέρι της Τρίτης και κατά την έναρξη της εκπομπής της, αναφέρθηκε σε αυτή.

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν μου ‘χει ξανατύχει να ζω με νερό τρεις μέρες»
Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως ξεπέρασε την ίωση γαστρεντερίτιδας που την ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες και το μεσημέρι της Τρίτης και κατά την έναρξη της εκπομπής της, αναφέρθηκε σε αυτή.\r\nΚλείστε ραντεβού με τον ιατρό σας anytime!\r\n\r\n\r\n«Σαν να ζωηρεύω σιγά σιγά. Δεν ηρέμησα εντελώς, ένα σφίξιμο στο στομάχι το έχω» είπε αρχικά η 43χρονη παρουσιάστρια και συνέχισε: «Πρώτη φορά έμεινα νηστική για τρεις μέρες! Δεν μου ‘χει ξανατύχει να ζω με νερό τρεις μέρες, είναι μεγάλη αποτοξίνωση τουλάχιστον!».

\r\n

\r\n

Μάλιστα, πρόσθεσε ότι την ίωση την κόλλησαν και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της και μοιράστηκε με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό τις αστείες συνομιλίες μαζί τους: «Στο σπίτι το ζούμε εις τριπλούν! Η μικρή μου λέει το πρωί “Δηλαδή εγώ θα πάω μόνη μου στο σχολείο σήμερα;”.

\r\n

\r\n

Στα άλλα δύο είπα, “προσέξτε μην μετανιώσω που σας άφησα να μην πάτε σχολείο γιατί δεν ήθελα να τρέχετε συνέχεια στην τουαλέτα. Μην μάθω ότι τσακωθήκατε! Μην ακούσω κιχ, μην με πάρει κανείς στη δουλειά και μου πει ότι σκοτώνεστε!”».

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY