Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Διάσημη σταρ ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών (pic)

Η σταρ πιάστηκε από ρεπόρτερ της εφημερίδας The Sun μαζί με τον φίλο της rapper Mike GLC - να προσπαθεί να πουλήσει ναρκωτικά σε undercover δημοσιογράφο που προσποιήθηκε τον επίδοξο πελάτη.

Διάσημη σταρ ελληνικής καταγωγής κατηγορείται για εμπόριο ναρκωτικών (pic)

Η σταρ πιάστηκε από ρεπόρτερ της εφημερίδας The Sun μαζί με τον φίλο της rapper Mike GLC – να προσπαθεί να πουλήσει ναρκωτικά σε undercover δημοσιογράφο που προσποιήθηκε τον επίδοξο πελάτη.

\r\no-TULISA-MIKE-GLC-570\r\n

Η Scotland Yard ανακοίνωσε πως έχει λάβει τις απαραίτητες πληροφορίες και ερευνά την υπόθεση διεξοδικά. Ο ρεπόρτερ μάλιστα τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες.

\r\nΗ Tulisa Contostavlos, πρωην κριτής του X-Factor και διασημότητα ελληνικής καταγωγής με πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς της, καυχιέται κιόλας για τις διασυνδέσεις της με τον κόσμο των εμπόρων ναρκωτικών λέγοντας:\r\n\r\n«Η μισή μου ατζέντα τα πουλάει. Φυσικά και μπορώ να σου βρω. Οι μισοί μου γνωστοί είναι έμποροι. Ο ένας μεγαλέμπορος κοκαίνης. Ο κολλητός μου. Είναι gangster – ο δικός μου gangster. Μιλάμε συνθηματικά. Τον ρωτάω αν έχει γλυκάκια και με ρωτάει πόσα θέλω».\r\n

Η ίδια φέρεται να έδειξε μηνύματα με προηγούμενές της συναλαγές στον ρεπόρτερ για να τον πείσει να αγοράσει ναρκωτικά αξίας £800. Τι να πει κανείς γαι την Τούλα Παυλίνα Κοντόσταυλος (όπως είναι το πραγματικό της όνομα)…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY