Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Απαισιόδοξοι οι γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα

Μειώνεται η αισιοδοξία των γιατρών για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα.

Απαισιόδοξοι οι γιατροί για τον Τόμας Πρωτόπαπα
Μειώνεται η αισιοδοξία των γιατρών για την κατάσταση της υγείας του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα. \r\nΔες δωρεάν TV online!\r\n\r\nΤέσσερις ημέρες μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του στην Αττική οδό από όχημα της ομώνυμης εταιρίας και τη λεπτή χειρουργική επέμβαση εγκεφάλου στην οποία υποβλήθηκε από τους νευροχειρουργούς του ΚΑΤ, ο 26χρονος συνεχίζει να δίνει μια σκληρή μάχη για τη ζωή του στην Εντατική του νοσοκομείου.

\r\n

\r\n

Οι ενδείξεις που έχουν οι θεράποντες ιατροί δεν είναι θετικές για την έκβαση της υγείας του ασθενούς. Όπως χαρακτηριστικά λέει πηγή του νοσοκομείου, μιλώντας στο protothema.gr, «δυστυχώς η κατάσταση της υγείας του ασθενή δεν έχει παρουσιάσει καμία ένδειξη βελτίωσης, κι αυτό μόνον ως  αρνητικό μπορεί να εκληφθεί με την πάροδο των ημερών».

\r\n

\r\n

Στο πλευρό του βρίσκονται ψυχή τε και σώματι οι γονείς του, ο αδελφός του, η σύντροφός του –όλοι τους βρίσκονται συνεχώς στο νοσοκομείο έχοντας και τη συμπαράσταση φίλων και συναδέλφων του. Οι αρμόδιοι της Μονάδας έχουν εξηγήσει στους γονείς του 26χρονου τη βαρύτητα και την κρισιμότητα της κατάστασης του όπως τους έχουν αποσαφηνίσει ότι από πλευράς της ιατρικής και της εντατικολογίας θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την υποστήριξη του ασθενή.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY