Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντζελίνα Τζολί: Δείχνει το ντεκολτέ της μετά τη διπλή μαστεκτομή (pics)

Τον περασμένο Μάιο ολόκληρος ο πλανήτης μιλούσε για την Αντζελίνα Τζολί, που με γενναιότητα δημοσιοποίησε την περιπέτεια υγείας της.

Αντζελίνα Τζολί: Δείχνει το ντεκολτέ της μετά τη διπλή μαστεκτομή (pics)

Τον περασμένο Μάιο ολόκληρος ο πλανήτης μιλούσε για την Αντζελίνα Τζολί, που με γενναιότητα δημοσιοποίησε την περιπέτεια υγείας της. \r\n\r\nΕίχε υποβληθεί σε προληπτική διπλή μαστεκτομή, όπως ανακοίνωσε μέσω άρθρου της στους New York Times, τονίζοντας πως “δεν νιώθει τώρα λιγότερο γυναίκα, λόγω της αφαίρεσης των μαστών της”.

\r\n

Κι αυτό απέδειξε η διάσημη ηθοποιός στο ταξίδι της στο νησί Οάχου στη Χαβάη.\r\nΠροπαράγγειλε τώρα την πολυαναμενόμενη κονσόλα PS4 στο Public.gr!

\r\n

\r\n

\r\n

Γεμάτη αυτοπεποίθηση, φόρεσε για πρώτη φορά ένα τοπ που αναδείκνυε το ντεκολτέ της και περιηγήθηκε στις τοποθεσίες για τα γυρίσματα της νέα της ταινίας με τίτλο “Unbroken”.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, το μοναδικό ίσως που πρόδιδε την πρόσφατη περιπέτειά της ήταν κάποια μικρά σημάδια πίσω από τις μασχάλες, που ενδεχομένως προκλήθηκαν από τις τομές κατά τη διάρκεια της πλαστικής επανόρθωσης στήθους, στην οποία η 38χρονη σταρ υποβλήθηκε στις 20 Απριλίου.

\r\n

\r\n

Η Τζολί θα βρίσκεται στο εξωτικό νησί για οκτώ εβδομάδες μαζί με τους δυο γιους της, τον 11χρονος Μάντοξ και τον 9χρονο Παξ.

\r\n

Τα γυρίσματα του φιλμ, που βασίζεται στο βιβλίο της Λόρα Χίλενμπραντ και περιγράφει την ηρωική ιστορία του Λουί Ζαμπερίνι, Ολυμπιονίκη και αιχμαλώτου του Β’ παγκοσμίου πολέμου, θα ξεκινήσουν μέσα στο μήνα.

\r\n

Η ηθοποιός εκτός από πρωταγωνίστρια θα είναι και σκηνοθέτιδα και αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα της πίσω από τις κάμερες, μετά το φιλμ “The Land of Blood and Honey”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY