Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έντονη φημολογία για εγκυμοσύνη της Σκορδά (pics)

Όλο και φουντώνουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.

Έντονη φημολογία για εγκυμοσύνη της Σκορδά (pics)
Όλο και φουντώνουν τις τελευταίες μέρες οι φήμες που θέλουν την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα να περιμένουν το δεύτερο παιδάκι τους.Σύμφωνα με δημοσίευμα του ΟΚ! άτομα από το περιβάλλον της παρουσιάστριας αποκαλύπτουν πως η Φαίη μπαίνει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της.\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Το δημοσίευμα ξεκαθαρίζει πως τόσο το ζευγάρι όσο και ο ANT1 δεν έχουν επιβεβαιώσει αυτήν την είδηση, παρόλα αυτά τα κοντινά πρόσωπα μιλούν για τον ερχομό του δεύτερου παιδιού της οικογένειας. Εξάλλου, το ζευγάρι πολλές φορές έχει εκφράσει την επιθυμία του για να χαρίσει ένα αδελφάκι στον μικρό Γιάννη.

\r\n

Αξίζει να αναφέρουμε πάντως, πως η Φαίη κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών αναγκάστηκε να απουσιάζει από το πλατό δυο φορές, λέγοντας πως έπαθε γαστριντερίτιδα, ενώ στις φωτογραφίες από την κυριακάτική βόλτα της με τον Γιώργο που δημοσιεύει το περιοδικό φαίνεται ένα μικρό φούσκωμα στην κοιλιά της.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY