Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Και με τη… βούλα αναβλήθηκε η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή καταβολής για έναν μήνα του ΕΝΦΙΑ.

Και με τη… βούλα αναβλήθηκε η πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ

Λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή καταβολής για έναν μήνα του ΕΝΦΙΑ.\r\n\r\nΟ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δικαιολόγησε την αναβολή λέγοντας πως ”γίνεται ώστε να διορθωθούν λάθη και να γίνουν οι αναγκαίες προσαρμογές χωρίς επιβάρυνση και ταλαιπωρία των πολιτών”.

Δεν είναι καθόλου τυχαίος ο συμβολισμός, δηλαδή το να πάρει πάνω του ο Ευ. Βενιζέλος, με δηλώσεις έξω από το Μξίμου, την λύση στο θέμα του ΕΝΦΙΑ, που καταταλαιπώρησε πολίτες και στραπατσάρισε την εικόνα της κυβέρνησης.

Γιατί μετά τα τεράστια λάθη που ήρθαν στο φως από διαμαρτυρίες φορολογουμένων που αντίκρυσαν το χαράτσι ξεκίνhσε η διαδικασία ανεύρεσης του ποιός θα χρεωθεί την γκάφα.

Το πρωί η κυβερνητική εκπρόσωπος Σ. Βούλτεψη δήλωσε πως μόνο ο Α. Σαμαράς δεν φταίει για τα λάθη ενώ λίγο αργότερα ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτιώτης έριχνε τα καρφιά του προς το καρατομημένο δίδυμο Στουρνάρα – Θεοχάρη.
Ο πρώην γενοκός γραμματέας Δημοσίων εσόδων δεν άφησε όμως ασχολίαστες τις δηλώσεις Βαρβιτσιώτη, αναρτώντας το φαρμακερό σχόλιο: Βλέπω Υπουργό στο ΣΚΑΙ να ξεφτιλίζεται. Αν δεν ξέρει τα θέματα ας μην μιλάει καλύτερα!

Πάντως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως εαν η αναβολή στην πληρωμή της πρώτης δόσης, θα συνοδευτεί με αύξηση των δόσεων σε επτά αντί για πέντε που ισχύει εως σήμερα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY