Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

X Factor: Ποιοι τραγουδιστές θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή; (pics)

Μπορεί το The Voice να έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όμως σε λίγο καιρό το talent show αναμένεται να φτάσει στο τέλος του.

X Factor: Ποιοι τραγουδιστές θα βρεθούν στην κριτική επιτροπή; (pics)

Μπορεί το The Voice να έχει κλέψει τις εντυπώσεις, όμως σε λίγο καιρό το talent show αναμένεται να φτάσει στο τέλος του. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ ωστόσο βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες, καθώς αμέσως μετά πρόκειται να ξεκινήσει το X Factor!

Ένα διαφορετικό αλλά εξίσου αγαπητό project θα έρθει στο κανάλι του Φαλήρου και οι υπεύθυνοι φαίνεται πως καταλήγουν σταδιακά στα πρόσωπα, τα οποία θα βρίσκονται στην κριτική επιτροπή.

Στην τελευταία σεζόν του talent show είχαμε δει στις θέσεις των κριτών τους Γιώργο Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρή Μαραντίνη. Ωστόσο αυτή την φορά αναμένεται να δούμε σημαντική ανανέωση στην επιτροπή. Πολλά ακούστηκαν και πρόσφατα μοιράστηκαν συγκεκριμένα ονόματα στην εκπομπή του ΑΝΤ1 Σου Κου.

Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμη, όμως συζητήσεις έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με τους Μπάμπη Στόκα,

babis stokas

Γιώργο Παπαδόπουλο,

Papadopoulos Giorgos

Τάμτα tamta

και… Γιώργο Μαζωνάκη!

mazonakis
Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο, όμως σύμφωνα με πηγές από το ΣΚΑΪ τα πάντα πρόκειται να επισημοποιηθούν και να ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY