Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό!

Ο μεγάλος τελικός του “The X Factor 2”, που θ’ ανακηρύξει το νικητή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως βρίσκεται προ των πυλών!

X Factor: Όλα όσα θα δούμε στον μεγάλο τελικό!

Ο μεγάλος τελικός του “The X Factor 2”, που θ’ ανακηρύξει το νικητή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως βρίσκεται προ των πυλών!

Την Πέμπτη το βράδυ οι τρεις φιναλίστ: Σούλα Ευαγγέλου,  Deevibes και  Παναγιώτης Κουφογιάννης, θα διεκδικήσουν την πρωτιά στον τελικό και το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο.

Οι τρεις φιναλίστ θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το βράδυ της Πέμπτης για ένα ακόμη live που θα προβληθεί από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» και θα υποδεχτεί στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Μεγάλες εκπλήξεις περιμένουν στον τελικό τόσο τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ όσο και το κοινό που θα βρίσκεται στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου. Στην σκηνή του “The X Factor 2”  θα βρεθεί η Ειρήνη Παπαδοπούλου για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία ν’ απολαύσει τους REC με την Τάνια Μπρεάζου, αλλά και το νέο συγκρότημα TAG που αποτελείται από τέσσερα αγόρια που μας συστήθηκαν πριν ένα χρόνο μέσα από το “The X Factor”.

Οι τρεις φιναλίστ θα τραγουδήσουν σόλο από δύο τραγούδια κι ένα ακόμη ντουέτο μεταξύ τους. Από τη «μονομαχία» των τριών διαγωνιζομένων αυτός που θα έχει τις λιγότερες ψήφους του κοινού θ’ αποχωρήσει. Οι δύο εναπομείναντες θα κληθούν να ερμηνεύσουν ένα ακόμη τραγούδι. Από την αναμέτρηση των δύο υποψηφίων ο νικητής θα κριθεί και πάλι από την ψήφο του κοινού. Οι γραμμές είναι ανοιχτές από τη Δευτέρα το βράδυ και θα κλείσουν λίγο πριν τη λήξη του τελικού.

Στον τελικό οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και πάλι και τους 16 διαγωνιζόμενους που πήραν μέρος στα lives, on stage, ενώ θα βρίσκονται και στο green room δίπλα στη λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή που θα δίνει τον παλμό των back stage.

Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στον τελικό του X Factor είναι:

Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης θα ερμηνεύσει: «Dream on» (Aerosmith), «I can’ t feel my face» (The weeknd).

Οι Deevibes θα ερμηνεύσουν: «Party all the time» (Playmen feat. Έλενα Παπαρίζου), «Love the way you lie» (Rihanna).

Η Σούλα Ευαγγέλου θα ερμηνεύσει: «Σε γυρεύω» (Πέγκυ Ζήνα), «Δίπλα σε σένα» (Νατάσσα Θεοδωρίδου).

Το τραγουδιστικό μέρος όμως δεν σταματά εδώ. Οι τρεις φιναλίστ θα ερμηνεύσουν ακόμη από ένα τραγούδι δημιουργώντας ντουέτα μεταξύ τους. Η Σούλα Ευαγγέλου με τους Deevibes θα ερμηνεύσουν: «Νερό και χώμα» (Stavento & Μελίνα Ασλανίδου) mash up «Πηδάω τα κύματα» (Stavento & Πάολα). Ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με τους Deevibes θα ερμηνεύσουν: «See you again» (Wiz Khalifa Feat. Charlie Puth). Η Σούλα Ευαγγέλου με τον Παναγιώτη Κουφογιάννη θα ερμηνεύσουν: «Ίσως» (Γιάννης Βαρδής).

Ραντεβού την Πέμπτη 20 Ιουλίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όπου οι τρεις φιναλίστ παίρνουν θέση για το μεγάλο τελικό του “The X Factor 2”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY