Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βαγγέλης Περρής: Ποια είναι η άποψη του για το ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη στην επιτυχία του Survivor;

Ο Βαγγέλης Περρής κάθισε στον καναπέ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το Survivor.

Βαγγέλης Περρής: Ποια είναι η άποψη του για το ρόλο του Σάκη Τανιμανίδη στην επιτυχία του Survivor;

Ο Βαγγέλης Περρής κάθισε στον καναπέ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει το Survivor.

«Το εύρος της επιτυχίας του Survivor είμαι σίγουρος ότι κανείς δεν μπορούσε να το προβλέψει. Το αντίθετο, όλοι προέβλεπαν ότι θα ξεκινήσει ίσως δυναμικά, αλλά σιγά σιγά θα κάτσει. Το ακριβώς αντίθετο, φούσκωνε» ανέφερε σχετικά με την επιτυχία του reality επιβίωσης, αν και ο ίδιος δεν έχει καμιά περιέργεια να γνωρίσει τους πρωταγωνιστές του: «Οι περισσότεροι εξ αυτών είναι καλοί ως ήρωες του Survivor, αλλά από μόνοι τους δεν λένε και πολλά πράγματα».

«Έχω την εντύπωση ότι ο Βασάλος έχει πάρα πολλές πιθανότητες για νικητής. Από την άποψη ότι είναι ωραίος. Αρέσει στα κορίτσια που ψηφίζουν. Δεν έχει τη φθορά που έχει ο Ντάνος. Κι επειδή μας αρέσει να ψηφίζουμε ένα outsider» λέει ο Βαγγέλης Περρής προβλέποντας τον νικητή, ενώ σε ερώτηση σχετική με το αν ο Σάκης Τανιμανίδης έχει δώσει κι αυτός κάτι στην επιτυχία του Survivor, ο Βαγγέλης Περρής απάντησε:

«Να σου πω τι έκανε; Εξυπηρέτησε το concept. Που αυτό, αν πήγαινε ένας παρουσιαστής από αυτούς που θέλουν οι εκπομπές να προσαρμόζονται στις δικές τους ικανότητες, δεν θα το έκανε. Εκείνος έπρεπε να παίξει με κάποιους κανόνες, έπαιξε και έπαιξε καλά. Επομένως είναι επιτυχημένος. Αυτές οι εκπομπές δεν θέλουν προσωπικότητες παρουσιαστή που να προσαρμόζεται η εκπομπή σε αυτούς.

Είναι συγκεκριμένο, θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτά τα βήματα. Μια χαρά είναι και είναι συμπαθές παιδί. Είναι πολύ βασικό αυτό. Κι ότι δεν χρησιμοποιεί αυτή τη δημοσιότητα για να πει είναι η δική μου εκπομπή. Το έχουμε δει αυτό. Δηλαδή εκπομπές που έχουν επιτυχία λόγω concept και δουλεμένου σεναρίου, ξαφνικά να παρουσιάζονται κάποιοι που απλώς την εξυπηρετούσαν και να λένε η εκπομπή μου. Αυτός δεν το κάνει και τον κάνει συμπαθή».

Αν μπορούσε ο ίδιος να προτείνει κάποιον για παρουσιαστή;

«Θα πρότεινα έναν στο στυλ του Σάκη. Έναν άντρα που να μην έχει φθαρεί και να αγαπήσουμε μαζί με το προϊόν και ένα νέο φρέσκο πρόσωπο. Ο Σάκης είναι φρέσκος».

Πηγή: Zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY