Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Το «Ψυχρά και Ανάποδα» στον Alpha (trailer)

Μια Ταινία-φαινόμενο που έσπασε με δύναμη παγοθραυστικού σειρά από πολλά ρεκόρ.

Το «Ψυχρά και Ανάποδα» στον Alpha (trailer)

Μια Ταινία-φαινόμενο που έσπασε με δύναμη παγοθραυστικού σειρά από πολλά ρεκόρ.

Το Ψυχρά και Ανάποδα, που έρχεται την Παρασκευή 24 Μαρτίου, στις 21:00, ήταν τεράστια κινηματογραφική, εισπρακτική και εμπορική επιτυχία, πού άγγιξε το ιλιγγιώδες νούμερο του σχεδόν 1,3 δις.

Κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό εισπράξεων παγκοσμίως στο είδος των κινουμένων σχεδίων και συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.

Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2013

«Η Βασίλισσα του χιονιού»… αλλιώς! Το κλασικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν περνάει στα χέρια της Disney και μεταμορφώνεται σε μιούζικαλ α λα Μπρόντγουεϊ. Το Ψυχρά και ανάποδα, η βραβευμένη ταινία-φαινόμενο που συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών, έρχεται στον Alpha την Παρασκευή 24 Μαρτίου στις 21:00.

Η θαρραλέα και ατρόμητη πριγκίπισσα Άννα ξεκινά ένα επικό ταξίδι για να βρει την Παγωμένη Βασίλισσα, που δεν είναι άλλη από την αποξενωμένη αδελφή της Έλσα. Σκοπός της είναι να λύσει τα μάγια που ταλαιπωρούν το βασίλειο των γονιών τους. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί τη βοήθεια του Κριστόφ, ενός τραχύ νεαρού, που γνωρίζει από τους κινδύνους των χιονισμένων βουνών. Δεν είναι όμως μόνο τα καιρικά φαινόμενα, που πρέπει να αντιμετωπίσουν, αλλά και τα… μαγικά φαινόμενα, που θα εμφανιστούν, για να δυσκολέψουν το ταξίδι τους. Μόνοι σύμμαχοι σε αυτή την προσπάθεια, θα είναι ο Σβεν, ο κατοικίδιος τάρανδος του Κριστόφ, αλλά και ο αισιόδοξος χιονάνθρωπος Όλαφ. Είναι όμως αυτοί αρκετοί, για να τα βάλουν με το θυμό και την οργή της Παγωμένης Βασίλισσας, που έχει τη δύναμη να χειρίζεται το χιόνι και να προκαλεί τυφώνες και χιονοθύελλες, αρκεί απλώς να το θελήσει;

· Ταινία-φαινόμενο που έσπασε με δύναμη παγοθραυστικού σειρά από πολλά ρεκόρ.
· Τεράστια κινηματογραφική, εισπρακτική και εμπορική επιτυχία, πού άγγιξε το ιλιγγιώδες νούμερο του σχεδόν 1,3 δις.
· Κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό εισπράξεων παγκοσμίως στο είδος των κινουμένων σχεδίων.
· Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις δέκα μεγαλύτερες κινηματογραφικές επιτυχίες όλων των εποχών.
· Κατέχει την δεύτερη κορυφαία θέση σε πωλήσεις Blu-ray, όλων των εποχών.
· 2 Όσκαρ® για καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων και τραγουδιού («Let It Go»). Αντίστοιχα κέρδισε τη Χρυσή σφαίρα και το βραβείο BAFTA στην κατηγορία του, όπως και πλήθος άλλων διακρίσεων.
· Ακολούθησε μία μικρού μήκους ταινία 8 λεπτών, το «Χρόνια Πολλά Ψυχρά και Ανάποδα», ενώ ήδη βρίσκεται στα σκαριά το μεγάλου μήκους σίκουελ της ταινίας από την ίδια ομάδα παραγωγής.

ΨΥΧΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ (FROZEN)
Disney Cinema
Ταινία κινουμένων σχεδίων αμερικανικής παραγωγής 2013
Σκηνοθεσία: Κρις Μπεκ, Τζένιφερ Λι
Σενάριο: Κρις Μπεκ, Τζένιφερ Λι, Σέν Μόρις (βασισμένο στην ιστορία του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Βασίλισσα του Χιονιού»)
Φωνές μεταγλώττισης: Νεφέλη Παπασταθοπούλου, Σία Κοσκινά, Αθανασία Αχλαδιώτου, Ειρήνη Ρουβά, Βάσια Ζαχαροπούλου, Φοίβος Ριμένας, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Μάριζας, Μπάμπης Αλεξανδρόπουλος, Κώστας Δαρλάσης, Κώστας Μπακάλης, Χρήστος Συριώτης, Ηλίας Ζερβός, Μαρία Πλακίδη (Φωνές αγγλόφωνης έκδοσης: Κρίστεν Μπελ, Αϊντίνα Μένζελ, Τζόναθαν Γκροφ, Τζος Γκαντ, Σαντίνο Φοντάνα)

Αμέσως μετά στις 23:00 ακολουθεί το μικρό σίκουελ της ταινίας Ψυχρά και Ανάποδα, το Χρόνια Πολλά Ψυχρά και Ανάποδα. Περιγράφει την ιστορία του πάρτι που οργάνωσε η Έλσα για την αδελφή της Άννα με τη βοήθεια του Κριστόφ, του Σβεν και του Όλαφ. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ακόμα ότι το πάρτι-έκπληξη θα πάρει σύντομα μια αναπάντεχη, όσο και αστεία, τροπή…

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY