Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τι θα δούμε στις Ιστορίες του ΣΚΑΪ

Την Οδύσσεια μιας οικογένειας προσφύγων από το Ιράκ μέχρι το Αμβούργο παρακολουθούν οι «Ιστορίες» την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 23.15.

Τι θα δούμε στις Ιστορίες του ΣΚΑΪ

Την Οδύσσεια μιας οικογένειας προσφύγων από το Ιράκ μέχρι το Αμβούργο παρακολουθούν οι «Ιστορίες» την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 23.15. Ο Παύλος Τσίμας αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας που χωρίστηκε στα δυο και κατάφερε μετά από διάστημα πολλών μηνών να βρεθεί ξανά στο Αμβούργο, βάσει της διαδικασίας επανένωσης που προβλέπει η συμφωνία Ευρώπης – Τουρκίας. Η εκπομπή συναντά επίσης τον αρχιτέκτονα της συμφωνίας Γκέραλντ Κνάους που εξηγεί τι πρέπει να γίνει ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία απονομής ασύλου και να αποσυμφορηθούν τα ελληνικά νησιά.

Η Σία Κοσσιώνη αφηγείται την άγνωστη ιστορία του θεσσαλονικιού πρωτοδίκη Άγγελου Κουτσουμάρη, που επιχείρησε να σώσει από τα κρεματόρια του Άουσβιτς εκατοντάδες εβραιόπουλα στη διάρκεια της Κατοχής, στήνοντας κάτω από τη μύτη των γερμανικών αρχών κατοχής μια βιομηχανία υιοθεσιών Εβραιόπουλων σε χριστιανούς. Η εκπομπή συναντά τους απογόνους του ηρωικού δικαστή που αφηγούνται το πώς τελικά οι ενέργειές του έγιναν αντιληπτές από τη γερμανική διοίκηση και εξηγούν γιατί ο ίδιος θέλησε να κρατήσει κρυφή την πράξη του.

«Ιστορίες» κάθε Τρίτη στις 23.15 στον ΣΚΑΪ»

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY