Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

The Voice: Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό (vids)

Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν, διαγωνίστηκαν στον λαμπερό ημιτελικό του «Voice» και μόνο οκτώ κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

The Voice: Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό (vids)

Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν, διαγωνίστηκαν στον λαμπερό ημιτελικό του «Voice» και μόνο οκτώ κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό.

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, στον ημιτελικό του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, οι διαγωνιζόμενοι έβαλαν τα δυνατά τους για να περάσουν στον τελικό.

Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού χτύπησε κόκκινο!

Η έναρξη του show με τον Γιώργο Καπουτζίδη & τους διάσημους coaches

Το διαγωνιστικό μέρος άνοιξε με την Κωνσταντίνα Τσιριμώνα από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με την 32χρονη τραγουδίστρια να τραγουδάει «Τα πιο ωραία λαϊκά» της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Επόμενος που ακολούθησε ήταν ο Γιώργος Κυδωνάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, με τον 25χρονο τραγουδιστή να ερμηνεύει το «Give me love».

Στη συνέχεια, στη σκηνή του Voice ανέβηκε η Κυριακή Κοτσιάμπαση από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, με την νεαρή τραγουδίστρια να τραγουδάει το «Back to black».

Επόμενη διαγωνιζόμενη ήταν η Κέλλυ Ντούλια από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με την νεαρή τραγουδίστρια να ερμηνεύει το «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» της Νατάσας Μποφίλιου.

Πέμπτος διαγωνιζόμενος ήταν από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ο 16χρονος Παναγιώτης Χατζήπαπας, ο οποίος τραγούδησε το «Use Somebody».

Η 33χρονη Νικολέτα Μηλιώτη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ερμήνευσε με μοναδικό καρδιά τον «Αποχαιρετισμό» του Νίκου Ξυλούρη.

Από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν ο έβδομος διαγωνιζόμενος στο μουσικό τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ, η 31χρονη Billie Isak τραγούδησε το «Δυνατά» της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Όγδοος στη σκηνή ανέβηκε ο 31χρονος Ξενοφών Δουμουλάκης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και τραγούδησε το «Με τρέλα» των Koza Mostra.

Ακολούθησε ο Βαγγέλης Τσακνάκης από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, με τον 23χρονο τραγουδιστή να ερμηνεύει το «Όσα νιώθω» του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Επόμενος διαγωνιζόμενος ο Κύπριος Γιάννης Μαργάρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με τον 21χρονο τραγουδιστή να ερμηνεύει το «What’s up».

Ο Γιάννης Παντελαίος από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη ήταν ο δέκατος διαγωνιζόμενος που ανέβηκε στη σκηνή, με τον 24χρονο τραγουδιστή να τραγουδάει το «Born to be wild».

Δωδέκατη διαγωνιζόμενη η Ελπίδα Πραμάς από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, με την ξανθιά τραγουδίστρια να ερμηνεύει το «Οι φίλοι μου χαράματα».

Ο 13ος διαγωνιζόμενος ήταν ο Χρήστος Θεοδώρου από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, με τον 34χρονο τραγουδιστή από την Κύπρο να ερμηνεύει το «Careless whisper».

Η Κασσιανή Λειψάκη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια ανέβηκε στη σκηνή του Voice, με την 26χρονη τραγουδίστρια από την Κρήτη να ερμηνεύει το «The show must go on».

Επόμενος διαγωνιζόμενος ήταν ο Allan Paul από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, με τον 21χρονο τραγουδιστή να τραγουδάει το «Iris».

Ο Γιώργος Καρέλης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ήταν ο επόμενος διαγωνιζόμενος που ανέβηκε στη σκηνή του Voice, με τον λαϊκό τραγουδιστή να ερμηνεύει το «Ερωτικό (με μια πιρόγα)».

Ο ημιτελικός του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ ολοκληρώθηκε με τον Άκη Κακάγη από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια, με τον νεαρό τραγουδιστή να λέει το «Superstition» του Στίβι Γουόντερ.

Επιμέλεια: Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

The Voice: Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό (vids)
Αυτοί είναι οι 8 φιναλίστ του Voice! (vids)
Έλενα Παπαρίζου: Με αβυσσαλέο ντεκολτέ στον ημιτελικό του Voice (video)
Οσκαρική εμφάνιση για την Έλενα Τσακρινού στον ημιτελικό του Voice (pics)
The Voice: Άσχημος τραυματισμός για τον Κωστή Μαραβέγια! (video)
The Voice: Η συγκλονιστική ερμηνεία της Μηλιώνη και το παράπονο του Σάκη Ρουβά!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY