Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Το «άκυρο» στον Ορφέα-Το λάθος της Τατιάνας μαζί του-Η Αμαλία θυμάται την «κακιά» Μαργκώ – Το ξεκαθάρισμα του Θεοχάρη-Η ζωή του Ιωσήφ σε κίνδυνο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Το «άκυρο» στον Ορφέα-Το λάθος της Τατιάνας μαζί του-Η Αμαλία θυμάται την «κακιά» Μαργκώ – Το ξεκαθάρισμα του Θεοχάρη-Η ζωή του Ιωσήφ σε κίνδυνο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αμαλία όσο περνούν οι ημέρες αρχίζει να θυμάται κάποια πράγματα από το παρελθόν, αρκετό καιρό πριν πάθει το τροχαίο με τον Τσαρλς Νίβεν, και ένα από τα πρόσωπα που γυρίζουν συνεχώς στο μυαλό της είναι εκείνη της Αθηνάς (της πρώτης γυναίκας του Τσαρλς). Παράλληλα, όμως, διεκδικεί τον Θεοχάρη και του ζητάει να κοιμηθούν μαζί.

Τατουάζ: Η ανατρεπτική συνάντηση του Παύλου και του Θεοχάρη στο Λονδίνο! – Τι άλλο κοινό έχουν οι δύο άνδρες (video)

Εν τω μεταξύ, ο Ορφέας τα βρίσκει με την Ελένη με την οποία κάνουν παθιασμένο έρωτα. Την επόμενη μέρα ωστόσο χρειάζεται να φύγει για επαγγελματικούς λόγους για την Αθήνα, και το βράδυ βγαίνει σε ένα μπαρ που εντοπίζει το επόμενο «θύμα» του.

Πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν για εκείνον, όπως θα περίμενε, αφού η γυναίκα που έβαλε «στο μάτι» δεν πέφτει στην παγίδα του και είναι πιστή.

Επιστρέφει ξανά στην Αίγινα και ενημερώνεται πως ο Αλέξανδρος θα πάει στα Τρίκαλα, όπου θα δικαστούν η Άννα με την Όλγα για απόκρυψη εγκληματία. Αυτό είναι το «κλικ» που θα ενεργοποιήσει την εμμονή του κατά συρροή δολοφόνου με την Άννα.

Η Βέρα, από την πλευρά της, φτάνει στα όριά της όσον αφορά την κατάσταση με τον Θεοχάρη και την Αμαλία, ετοιμάζοντας τα πράγματα του συντρόφου της για να επιστρέψει πίσω στη γυναίκα του και να μην συνεχιστεί άλλο η δυσάρεστη για εκείνη κατάσταση.

Ο Θεοχάρης όμως της ξεκαθαρίζει πως για εκείνον πλέον προτεραιότητα αποτελούν εκείνη και ο γιος τους, ο Μάριος, και δεν πρόκειται τίποτα να του αλλάξει αυτά που αισθάνεται.

Ώρες αγωνίας για την Όλγα, η οποία ακούει στο ραδιόφωνο για μία ληστεία στα Τρίκαλα και μαθαίνει για την καταδίωξη των ληστών από την αστυνομία, στην οποία συμμετέχει ο Σάκης.

Η κοπέλα ανησυχεί για την ζωή του συντρόφου της, ο οποίος όταν το αντιλαμβάνεται μετά από έναν παθιασμένο έρωτα της ζητάει να συζήσουν και να περνούν περισσότερες στιγμές μαζί.

Η Τατιάνα μαζί με τον Γρηγόρη προσπαθούν να σκιαγραφήσουν περισσότερο το προφίλ του serial killer, εκείνο που αντιλαμβάνονται είναι πως πρόκειται για άνθρωπο που ταξιδεύει συχνά λόγω της δουλειάς του.

Ωστόσο, θεωρούν πως είναι κάποιος χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, ένας πλανόδιος πωλητής ή κάποιος άνθρωπος που δουλεύει σε λαϊκές, καμία σχέση με τον Ορφέα και αυτό είναι κάτι που θα το εκφράσει δημόσια μπροστά του λέγοντας πως πρόκειται για «ανθρωπάκι» και ο άντρας επικαλούμενος το γεγονός πως επέστρεψε μόλις από την Αθήνα ζητάει από τη γυναίκα του να επιστρέψουν σπίτι τους.

Η κόντρα του Ιωσήφ με την Νίνα έχει ως θύμα τον νεαρό επιχειρηματία, αφού η κοπέλα πάνω στον καυγά τους τον μαχαιρώνει με ένα ψαλίδι και τηλεφωνεί σε ασθενοφόρο για να τον πάρει από το σπίτι της και εκείνη εξαφανίζεται.

Η είδηση του θανάσιμου τραυματισμού του Ιωσήφ προκαλεί σοκ στην Νικόλ, η οποία πιστεύει πως οι δυο τους ήταν ακόμα μαζί, όμως την καθησυχάζει ο Τόνυ που της λέει για το αμάξι του φίλο του. Τα πράγματα δεν είναι καλά για τον Ιωσήφ και κανείς δεν ελπίζει για την υγεία τους.

Την ώρα που η Άννα συμπαραστέκεται στη φίλη της, ο Αλέξανδρος τηλεφωνεί στην κοπέλα και της ζητάει όταν εκείνη έρθει στα Τρίκαλα να συναντηθούν και να της εξηγήσει όλη την αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που η Άννα δεν αντιδράει και δείχνει μία πιο διαλλακτική στάση.

Τατουάζ: Ο Άλεξ και η Άννα κάνουν έρωτα – Η Όλγα καταστρέφει ξανά την συνύπαρξή τους!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Έλενα Πιερίδου αποκαλύπτει: «Μετά τον γάμο θα αρχίσουν προβλήματα με τον Ορφέα – Η Ελένη θα δείξει ένα άλλο πρόσωπο»!
Χρύσα Παπά: «Ο Ορφέας θα παίξει άγρια με την Τατιάνα – Θα συμβεί κάτι συγκλονιστικό στη ζωή της»
Κούλλης Νικολάου: «Θα μπορούσε να γίνει καθημερινό το Τατουάζ – Μέσα στο 2018 η σειρά θα ταξιδέψει στο εξωτερικό»
Μιχάλης Λεβεντογιάννης: «Ο Τόνυ θέλει πίσω την Άννα, αλλά ίσως να την “τιμωρήσει”»!
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Απίθανα μηνύματα στη σελίδα του «Ορφέα» στο Facebook
Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)
Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)
Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY