Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Στέφανος και Όλγα δίνουν τα χέρια – Η Εύα στήνει παγίδα στον Άλεξ – Η Τατιάνα κάνει έκπληξη στον Τόνυ – Η Δέσποινα επιστρέφει στη ζωή του Άγγελου! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Στέφανος και Όλγα δίνουν τα χέρια – Η Εύα στήνει παγίδα στον Άλεξ – Η Τατιάνα κάνει έκπληξη στον Τόνυ – Η Δέσποινα επιστρέφει στη ζωή του Άγγελου! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Αμαλία παραμένει στην Αθήνα, όπου προσπαθεί να εξιχνιάσει το φόνο της Αθηνάς Στεργίου. Αυτό πέφτει στην αντίληψη της Μαργκώ, η οποία λέει στον Ρίτσαρντ πως πρέπει να την παρακολουθήσουν και να δουν με ποιον θα συναντηθεί.

Η Τατιάνα, έχοντας μιλήσει με την Έμιλυ, στήνει ένα ολόκληρο σχέδιο με στόχο τη συνάντησή της με τη γυναίκα του Θεοχάρη.

Οι δυο τους συζητούν και η όμορφη αστυνομικής λέει πως δεν πρέπει να ψάξει εκείνη για τον καπετάν Γεράσιμο, γιατί μπορεί να την παρακολουθεί η Μαργκώ.

Τατουάζ: Έρχεται ο Ρίτσαρντ και θα προκαλέσει ντόμινο εξελίξεων! (video)

Η Τατιάνα, από την πλευρά της, καλείται να αντιμετωπίσει και τον Τόνυ, ο οποίος εξακολουθεί να της δείχνει πόσο μοναδική είναι για εκείνον και της στέλνει λουλούδια στο σπίτι της, όταν εκείνη έχει γυρίσει από τη δουλειά.

Αυτό ήταν αρκετό για την όμορφη αστυνομικό για να πάρει την απόφαση να ταξιδέψει στο Λονδίνο και να κάνει έκπληξη στον νεαρό εφοπλιστή, την ώρα που αυτός είναι στο κρεβάτι με την Άννα!

Ο Άγγελος δέχεται μία επίσκεψη από το παρελθόν. Η Δέσποινα, μία πρώην κοπέλα του, βρίσκεται στην Αίγινα επειδή γέννησε η ξαδέρφη της και πηγαίνει να συναντήσει τον όμορφη ταξιδιωτικό πράκτορα και συνεργάτη του Αλέξανδρου.

Εκείνη την ώρα μπαίνει στο μαγαζί και ο Ορφέας, ο οποίος όταν μαθαίνει πως είναι παντρεμένη και φλερτάρει τον Άγγελο γυαλίζει το μάτι του. Η Δέσποινα, πάντως, δεν φαίνεται πως δέχεται πως η σχέση της με τον Άγγελο ανήκει στο παρελθόν και αυτό φαίνεται πως το αντιλαμβάνεται και η Ελένη που τους βλέπει στο δρόμο.

Η Εύα επιστρέφει ξανά στο νησί, ώστε να συζητήσει από κοντά με τον Αλέξανδρο για δουλειές και του προτείνει να αναλάβει την ασφάλεια στα σούπερ μάρκετ που σκοπεύει να ανοίξει στη Βόρεια Ελλάδα. Αυτό όμως δεν είναι τίποτα άλλο από μία παγίδα που έχει στήσει το «παγώνι», ώστε να κάνει τον Αλέξανδρο να πληρώσει για τα ψέματά του και παράλληλα να τον αποτρέψει να ψάχνει για το κύκλωμα trafficking. Εν τω μεταξύ, το βράδυ όταν ο νεαρός Αιγινήτης επιστρέφει στο σπίτι του έρχεται αντιμέτωπος με έναν ληστή (;) και πέφτει ένας πυροβολισμός!

Ο Στέφανος Λαμπίρης κάνει ξανά την εμφάνισή του, ελπίζοντας πως η Όλγα έχει αλλάξει άποψη και θα του νοικιάσει το μαγαζί για να μπορέσει εκείνος να ανοίξει το κατάστημα κυνηγετικών στα Μετέωρα.

Εκείνη εξακολουθεί να δείχνει αρνητική, όμως μετά την πίεση του Σάκη αποδέχεται την πρόταση και δίνει τα χέρια με τον γοητευτικό άντρα!

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πάνω-κάτω στο Τατουάζ: Η Αμάντα νεκρή! – Ο Τόνυ μπλέκει άσχημα και η Άννα βρίσκεται σε κατάσταση πανικού! (video)
Χαμός στο Τατουάζ: Ο Άγγελος στη φυλακή για φόνο που διέπραξε ο Ορφέας!
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY