Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Ο Τόνυ προδίδει την Τατιάνα, το μοιραίο λάθος της με την Μαργκώ – Ο Ορφέας πάει να σκοτώσει την Ελένη! – Το νέο θύμα του – Η Άννα κάνει πίσω! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Ο Τόνυ προδίδει την Τατιάνα, το μοιραίο λάθος της με την Μαργκώ – Ο Ορφέας πάει να σκοτώσει την Ελένη! – Το νέο θύμα του – Η Άννα κάνει πίσω! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Άννα, ύστερα από τη νέα καλή πράξη του Τόνυ για τον πατέρα της, νιώθει ηθικά υποχρεωμένη στον άντρα της και δεν μπορεί να του ζητήσει να χωρίσουν, όπως της ζήτησε ο Αλέξανδρος.

Η κοπέλα εξαφανίζεται και δεν σηκώνει το τηλέφωνό της, κάτι που τρελαίνει τον νεαρό Αιγινήτη που αποφασίζει να πάει για χάρη της στο Λονδίνο και να συζητήσουν από κοντά τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί.

Η Άννα ζητάει από την Νικόλα να την καλύψει, όμως το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όταν ο Τόνυ με τον Ιωσήφ πηγαίνουν στο σπίτι του δεύτερου…

Η αδερφή του Απόστολου Γκλέτσου, Άννα, μπαίνει στο Τατουάζ! (video)

Η Τατιάνα συνεχίζει τις έρευνες, ανακρίνοντας τον Πακιστανό που έδωσε τα δύο κινητά στον Ορφέα. Εκείνος λέει πως δεν γνωρίζει την ταυτότητά του και της δίνει το όνομα εκείνου με τον οποίο ήρθε σε επαφή ο ψυχοπαθής δολοφόνος, ο οποίος πάντα είναι ένα βήμα μπροστά από την αστυνομία.

Ο Ορφέας επιστρέφει στην Αίγινα και ζει στιγμές πάθους με την Ελένη, στην οποία εκφράζει για άλλη μία φορά την επιθυμία του να κάνουν ένα παιδί. Εκείνη του λέει πως δεν είναι έτοιμη και εκείνος της απαντάει πως θα προχωρήσουν μόλις εκείνη νιώσει πως μπορεί να ανταποκριθεί σε μία τόσο σοβαρή ευθύνη. Την ώρα που πάνε να κοιμηθούν, όμως, ο serial killer βλέπει ξανά την… Άννα μπροστά του και πάει να σκοτώσει τη γυναίκα του, στην οποία αργότερα λέει πως σκέφτεται να απευθυνθεί σε ψυχολόγο για να μπορέσει να βρει λύση στο πρόβλημά του.

Λίγο αργότερα η Ελένη μιλάει μέσω facetime με μία φίλη της, τη Μαρία, η οποία ζητάει από την κοπέλα να την καλύψει και να μπορέσει να ζήσει τον παράνομό έρωτά της με έναν άλλον άντρα. Κάτι που ακούει φυσικά ο Ορφέας και η κοπέλα μπαίνει στη… λίστα του.

Η Τατιάνα, εν τω μεταξύ, κάνει το μοιραίο λάθος να μιλήσει για όσα ξέρει για την Μαργκώ στον Τόνυ. Ο νεαρός εφοπλιστής, θέλοντας να προστατέψει τη μητέρα του, αποκαλύψει τα όσα του είπε η όμορφη αστυνομικός, η οποία λίγο αργότερα γνωρίζοντας πως πολύ καλά πως ο άντρας με τον οποίο είναι ερωτευμένη θα τα έχει πει χαρτί και καλαμάρι στη μητέρα του, προκαλεί ανοιχτά τη Μαργκώ που είναι έτοιμη να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα που ακούει «Τατιάνα Δαμιανού».

Η Σαμίρα, εν τω μεταξύ, επικοινωνεί ξανά με την Μάρθα και τον Παύλο που φυλάνε το παιδί της, ελπίζοντας ότι σε δύο μήνες θα καταφέρει να ξεμπλέξει από το κύκλωμα διακίνησης γυναικών. Το κύκλωμα τράφικινγκ το παρακολουθεί η αστυνομία, καθώς έχει εντοπίσει τον Μαυροτσούλα, ένα από τα πρωτοπαλίκαρα, και συλλέγει στοιχεία με τα οποία θα μπορέσει να κάνει έφοδο και να πιάσει τα «μεγάλα κεφάλια».

Ο αρχηγός της σπείρας, ωστόσο, έχει βάλει στο μάτι και την Νίνα, η οποία έχει πολλά οικονομικά προβλήματα και ο αρχηγός της λέει πως μπορεί να βγάλει χρήματα αν φανεί έξυπνη. Η κοπέλα φαίνεται πως το σκέφτεται σοβαρά, για να μπορέσει να βοηθήσει τους δικούς της ανθρώπους, που είναι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και εκείνη να ζήσει πιο άνετα.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκάλυψε το ρόλο του στο Τατουάζ – Νέες πληροφορίες για το «μπαμ» του Alpha
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Αντρέας Γεωργίου: «Σκεφτόμαστε κάτι για τον Κούλλη Νικολάου στο Τατουάζ»
Αντρέας Γεωργίου για Τατουάζ: «Θα έρθουν 2-3 προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση»
Απίστευτη εξέλιξη στο Τατουάζ: Όλγα και Σάκης χωρίζουν! (vids)
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ!
Τατουάζ – Πώς θα αντιδράσει η Μάρθα μόλις μάθει την αλήθεια για τον Ορφέα;
Στέφανος Μιχαήλ – Δανάη Παππά: Αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της ζωής τους και μιλούν για το Τατουάζ
Τατουάζ: Η «αποκάλυψη» του Αντρέα Γεωργίου για τη σχέση Αλέξανδρου-Άννας; (pic)
Τατουάζ – Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει: «Θα γίνει κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα για την Άννα – Αν ήξερε την αλήθεια…»
Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο Ορφέας του Τατουάζ, γυμνός για καλό σκοπό! (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY