Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Η Εύα μπλέκει άσχημα – Ο Ορφέας ξεσπάει σε Ελένη και Τατιάνα! – Η Μαργκώ «παίζει» με Τόνυ & Άννα – Ο Σάκης «τα παίρνει» με τον Στέφανο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Η Εύα μπλέκει άσχημα – Ο Ορφέας ξεσπάει σε Ελένη και Τατιάνα! – Η Μαργκώ «παίζει» με Τόνυ & Άννα – Ο Σάκης «τα παίρνει» με τον Στέφανο (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Η είδηση της σύλληψης του Άγγελου έχει σοκάρει όλη την οικογένεια Μελά και τον Ορφέα, ο οποίος αντιλαμβάνεται το μέγεθος του λάθος του. Ο Αλέξανδρος ενημερώνεται από την Αφροδίτη, η οποία έχει λυγίσει από τη σύλληψη του αγαπημένου της και κλείνεται όλο και περισσότερο στον εαυτό της.

Ο Αλέξανδρος φτάνει αμέσως από τα Μετέωρα στην Αίγινα και προσπαθεί να δει τον παιδικό του φίλο, αλλά ούτε η Τατιάνα ούτε ο Γρηγόρης του επιτρέπουν να τον δει και να του δώσει λίγο κουράγιο.

Ο Άγγελος εξηγεί στην ανάκριση τι ακριβώς συνέβη, αλλά το γεγονός πως αναγνωρίζεται από τον πιτσαδόρο δίνει το δικαίωμα στην αστυνομία να τον στείλει στον εισαγγελέα για να απολογηθεί. Ο Άγγελος παίρνει 48ωρη άδεια και κοντά του είναι οι δύο παιδικοί του φίλοι.

Τατουάζ: Η πρώτη συνάντηση του Ρίτσαρντ με τη Μαργκώ (video)

Την ώρα που η αστυνομία έχει συλλάβει τον Άγγελο, ο Ορφέας βρίσκεται σε πανικό και μιλάει για την ιστορία του στην Τόνια, η οποία αντί να τον ηρεμήσει, τον κάνει χειρότερα και εκείνος ξεσπάει για ακόμη μία φορά.

Μάλιστα, όταν βγαίνει από το ψυχιατρείο της φίλης της Βέρας ξεσπάει στην Ελένη, στην οποία λέει λίγο αργότερα πως θα πάει να παραδοθεί και να πει ότι εκείνος το έκανε. Η γυναίκα του όμως του λέει πως κανείς δεν θα τον πιστέψει από τη στιγμή που εκείνος ήταν στην Καλαμάτα για δουλειά και υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν αυτό.

Ο Ορφέας κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να συναντήσει τον φίλο του και δεν διστάζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα για να συναντήσει την Τατιάνα, στην οποία επίσης ξεσπάει και λίγο αργότερα παρατηρεί το σκίτσο που έχει η αστυνομία για τον «Γενάρη» – serial killer.

Εν τω μεταξύ, η αστυνομία βρίσκεται κοντά και στο κύκλωμα trafficking. Η Εύα ενημερώνεται πως η αστυνομία εντόπισε ένα φορτηγό με γυναίκες στην Κατερίνη, ενώ παράλληλα ψάχνει και για τον Χρήστο Μαζαράκη που εξαφανίζεται και εκείνος, αν και είχε εντοπίσει τη Νίνα στην Αίγινα.

Συνδετικός κρίκος είναι ο Κωνσταντίνος Μανιάτης, ο οποίος είναι αποκλειστικός μεταφορέας των σούπερ μάρκετ της Εύας που φυσικά μπαίνει στο στόχαστρο της Τατιάνας!

Η Μαργκώ, από την πλευρά της, ενημερώνει τον Τόνυ εμμέσως πως βρέθηκε το πτώμα της Αμάντα στον Τάμεση και εκείνος σοκάρεται από την είδηση, μπαίνοντας αμέσως σε ένα σάιτ για να ενημερωθεί για τις εξελίξεις. Τηλεφωνεί στην Άννα, η οποία μόλις το έχει μάθει, και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Ο νεαρός εφοπλιστής προσπαθεί να συνεφέρει τη γυναίκα του, όμως εκείνη του λέει πως χωρίζουν και εκείνος το δέχεται χωρίς να πει λέξη. Λίγο αργότερα κάνει ξανά την εμφάνισή της η Μαργκώ, η οποία προσπαθεί μέσω μίας… παραβολής να ηρεμήσει τη νύφη της, αλλά εκείνη δεν αντιλαμβάνεται πως η πεθερά της γνωρίζει τα πάντα και έβαλε το χεράκι της για την εξαφάνιση του πτώματος της Αμάντα.

Την επόμενη μέρα στην εταιρεία η Μαργκώ συναντάει ξανά τον Τόνυ και του λέει πως τα νεύρα που έχει είναι εξαιτίας των ουσιών που παίρνει, αλλά αργότερα τηλεφωνεί ξανά στον Ρίτσαρντ λέγοντας πως έκανε μία βιαστική κίνηση που μπορεί να επηρεάσει τον Τόνυ.

Τέλος, ενώ ο Αλέξανδρος φεύγει τα Μετέωρα η Όλγα και ο Σάκης κουβεντιάζουν για τον Άγγελο, με τον Στέφανο να λέει πως κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για κανέναν και πως δεν μπορείς να ξέρεις τι κρύβει ο άλλος άνθρωπος.

Λίγο αργότερα, το ζευγάρι και ο Στέφανος συναντούν στο δρόμο ένα παιδί που έχει μπλέξει με ναρκωτικά και ο Σάκης του συμπεριφέρεται πολύ άσχημα, ενώ ο Στέφανος προσπαθεί να το συνεφέρει και του προσφέρει βοήθεια για να τον βγάλει από το βούρκο που έχει μπλέξει.

Το βράδυ ο Βολιώτης επιχειρηματίας, ενώ έχει ετοιμάσει δείπνο για τους φίλος του, φλερτάρει διακριτικά την Όλγα, με τον αστυνομικό να αντιλαμβάνεται το φλερτ στη σύντροφό του και να τα παίρνει με αυτό. Ο Στέφανος πάντως δεν το βάζει κάτω και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να γοητεύσει περισσότερο την κοπέλα…

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τατουάζ: Η Άννα κάνει απόπειρα αυτοκτονίας! – Γιατί θα θεωρηθεί υπεύθυνος ο Αλέξανδρος;
Τατουάζ: Η Νικόλ στην αγκαλιά του Στέφανου – Το διακριτικό φλερτ στην Όλγα!
Τατουάζ: Αυτός είναι ο περιβόητος Ρίτσαρντ! (video)
Η Ελένη Βαΐτσου για την επιτυχία του Μπρούσκο, τη σχέση της με τον Αντρέα Γεωργίου, την επιλογή του Ντάνου στο Τατουάζ και το Κόκκινο Νυφικό
Κατερίνα Γερονικολού αποκαλύπτει: «Η Όλγα θα συμπαθήσει τον Στέφανο, αλλά…»
Τατουάζ: Ολόκληρη η πρώτη σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου – Το δράμα του Στέφανου Λαμπίρη
Αντρέας Γεωργίου: Αποκάλυψε νέα στοιχεία για την είσοδο του Ντάνου στο Τατουάζ-Θα μπει & εκείνος στη σειρά;-Η υπόσχεση για μεγάλες ανατροπές
Τατουάζ: Ο Στέφανος Λαμπίρης αντιμέτωπος με έναν φόνο – Κόβουν την ανάσα οι νέες σκηνές του Γιώργου Αγγελόπουλου! (video)
Νέο σοκ στο Τατουάζ: Η Εύα δίνει εντολή να εκτελέσουν τον Αλέξανδρο!
Τατουάζ – Ο Στέφανος όλο νόημα στην Όλγα: «Ο άντρας ήταν και ένιωθε πάντα κυνηγός»!
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το πρώτο του σχόλιο μετά την ανακοίνωση ότι εισβάλει στο Τατουάζ!
Τατουάζ: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν πώς έμαθαν ότι μπαίνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη σειρά
Αντρέας Γεωργίου: Η γνωριμία με τον Ντάνο και η απάντηση στους επικριτές
Τατουάζ: Η Νίνα θα διεκδικήσει ξανά τον Ιωσήφ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY