Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Αντιμέτωπος με τις πράξεις του ο Ορφέας – Ώρες αγωνίας για την Αμαλία (vids)

Ο Αλέξανδρος (Στέφανος Μιχαήλ) άνοιξε την καρδιά του στην Άννα (Δανάη Παππά), λίγη ώρα πριν εκείνη αφήσει την Αίγινα για να επιστρέψει στο Λονδίνο κοντά στον πατέρα και τη μητέρα της.

Τατουάζ: Αντιμέτωπος με τις πράξεις του ο Ορφέας – Ώρες αγωνίας για την Αμαλία (vids)

Ο Αλέξανδρος (Στέφανος Μιχαήλ) άνοιξε την καρδιά του στην Άννα (Δανάη Παππά), λίγη ώρα πριν εκείνη αφήσει την Αίγινα για να επιστρέψει στο Λονδίνο κοντά στον πατέρα και τη μητέρα της.

Ο νεαρός άντρας έβαλε την σύντροφό του να σκεφτεί πως τον εμπιστεύτηκε την περίοδο που δεν τον γνώριζε σχεδόν καθόλου, όπως και την Όλγα (Κατερίνα Γερονικολού), με την οποία πήγε στα Μετέωρα και μαζί κρύφτηκαν από την αστυνομία, την περίοδο που εκείνος καταζητείτο άδικα για την δολοφονία της Ιρίνα.

Τελικά το ζευγάρι τα βρήκε και λίγο αργότερα, ο Αλέξανδρος έκανε πρόταση γάμου στην Άννα, η οποία όπως είναι φυσικό απάντησε θετικά!

Τατουάζ: Έρχονται δύσκολες στιγμές για τον Αλέξανδρο (video)

Στο μεταξύ, η αστυνομία ψάχνει τα πάντα για την δολοφονία της Ράνιας, την οποία σκότωσε πριν από λίγο καιρό ο Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Οι υποψίες πέφτουν πάνω στον πρώην εραστή της, τον Λεωνίδα (Παναγιώτη Παπαδόπουλο), αφού ο serial killer σκοτώνει γυναίκες που απατούν τους άντρες τους και εκείνος φυσικά είναι αθώος.

Θυμάται όμως τη φράση πως ο ψυχοπαθής δολοφόνος έχει ένα τατουάζ (που κρύβει επιμελώς ο Ορφέας), κάτι που του είχε εκμυστηρευτεί η ερωμένη του λίγο καιρό πριν βρεθεί νεκρή.

Επίσης, του λέει πως εκείνοι που είχαν πρόβλημα με τη ζωή της Ράνιας ήταν ο Ορφέας, ο Άγγελος και ο Παύλος, με τον δεύτερο να είναι ο πρώτος προς εξέταση σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις!

Άσχημα είναι τα νέα από το Λονδίνο, καθώς η Αμαλία παθαίνει ανακοπή καρδιάς. Τα νέα μεταφέρει στην Ελλάδα η Βέρα (Εβελίνα Παπούλια), με τον Θεοχάρη (Απόστολο Γκλέτσο) να προσπαθεί να προσεγγίσει την Άννα, η οποία δεν τον πιστεύει και νομίζει πως είναι ένα φθηνό κόλπο για να την πάρει κοντά του.

Αργότερα όμως θα μετανιώσει πικρά για τη στάση της απέναντι στον πατέρα της και μαζί με τον Αλέξανδρο την επόμενη κιόλας μέρα θα πετάξουν για την Αγγλία για να βρεθούν κοντά στην άτυχη γυναίκα.

Την ίδια στιγμή, ο Παύλος (Γιώργος Παρτσαλάκης) φοβάται πως η Μάρθα (Ελίνα Ακριτίδου) έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας και βάζει τον Άγγελο (Ιάσονα Δαμιανό) να την παρακολουθήσει μέσω της εταιρείας που έχουν πλέον από κοινού με τον Αλέξανδρο.

Το γεγονός πως η γυναίκα του επισκέπτεται την Θάλεια (Μάρθα Τομπουλίδου), τη μητέρα του Ορφέα, τον φέρνει προ εκπλήξεως και η αντίδρασή του θα είναι άμεση.

Γεμάτος από τους εφιάλτες που κουβαλάει από τους φόνους που έχει διαπράξει, ο Ορφέας ζητάει από την Ελένη (Έλενα Πιερίδου) να φύγουν οι δυο τους για ένα ρομαντικό ταξίδι στα Μετέωρα.

Τατουάζ: Αντιμέτωπος με τους «δαίμονές» του ο Ορφέας! (vids)

Εκεί όμως όλα γυρνούν στο μυαλό του, ενώ μία συνάντηση με μία φίλη της γυναίκας που σκότωσε στα Τρίκαλα θα τον εκθέσει στα μάτια της κοπέλας του, η οποία πιστεύει πως στα ταξίδια του ερωτοτροπεί και δεν υποψιάζεται με τίποτα πως εκείνος είναι ο serial killer.

Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόκκινο Νυφικό: Αγνώριστος ο «Διαμαντής» από το Μπρούσκο! (pic-vids)
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η θερμή συνομιλία του Αντρέα Γεωργίου με τον Δημήτρη Κοντομηνά – Βερύκιος: «Θα σπάσει ταμεία το Τατουάζ»!
Βίντεο: Στα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης του «Τατουάζ»
Άλεξ και Άννα: Το ζευγάρι του Τατουάζ έρχεται να κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών (pics)
Τατουάζ: Η υπόθεση της σειράς που θα καθηλώσει! (pics)
Τατουάζ: Δολοφονίες, μυστήριο, εμπόδιο στο δρόμο της αγάπης
Τατουάζ: Δείτε φωτογραφίες από την avant premiere της νέας σειράς του Alpha

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY