Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τατουάζ: Αλέξανδρος και Άννα έρχονται κοντά – Ο Ορφέας βρήκε το νέο… θήραμά του – Ο Τόνυ ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημά» του! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Τατουάζ: Αλέξανδρος και Άννα έρχονται κοντά – Ο Ορφέας βρήκε το νέο… θήραμά του  – Ο Τόνυ ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημά» του! (vids)

Θυμηθείτε τι έγινε στο προηγούμενο επεισόδιο

Ιδιαίτερες στιγμές στο νοσοκομείο που έχει μεταφερθεί ο Αλέξανδρος, αφού η Άννα βρέθηκε σχεδόν από την πρώτη στιγμή κοντά στον πρώην σύντροφό της, για να διαπιστώσει με τα ίδια της τα μάτια πως είναι η κατάστασή του.

Τατουάζ: Γιατί η Νικόλ δεν χωρίζει τον Ιωσήφ; (video)


Η παρουσία της Άννας, όμως, επηρεάζει αφάνταστα τον Ορφέα που πηγαίνει σε μία τουαλέτα για να διαχειριστεί την κατάσταση που αντιμετωπίζει μέσα του.

Τεράστιο το σοκ για τον Άγγελο, αφού έμαθε πως η Τατιάνα είναι αστυνόμος και θεωρεί πως τόσο καιρό τον κορόιδευε, ώστε να μαθαίνει πράγματα για την υπόθεση του Αλέξανδρου.

Στη συνέχεια, ο νεαρός άντρας καλείται να διαχειριστεί την Εύα Μωραΐτη και λίγο αργότερα την Άννα, δύο γυναίκες που ενδιαφέρονται για τον φίλο του, όμως εκείνος προσπαθεί να καθησυχάσει την πρώην κοπέλα του Αλέξανδρου.

Το ίδιο επιχειρεί και η Όλγα, όμως η Άννα δεν θέλει ούτε να την βλέπει επειδή την θεωρεί και εκείνη υπεύθυνη που έχασε τον αγαπημένο της.

Στο Λονδίνο, εν τω μεταξύ, η Μαργκώ γίνεται έξαλλη με την ενημέρωση του Τόνυ πως ο Θεοχάρης (ο πατέρας της Άννας) θα αναλάβει την τροφοδοσία στα κρουαζιερόπλοιά τους, με τον γιο της να ξεσπάει και να την κατηγορεί ευθέως για το γεγονός πως χάλασε ο γάμος του με την πρώην γυναίκα του. Γίνεται και μία αναδρομή στο παρελθόν και στα λάθη που τον έφεραν σε αυτό το σημείο.

Τατουάζ: Τι θα κάνει ο Θεοχάρης όταν συνέλθει η Αμαλία; (video)

Ο Ορφέας, από την πλευρά του, ταξιδεύει για επαγγελματικούς (;) λόγους στην Πάτρα, όπως ενημερώνει την Ελένη και το πολύ σε μία ημέρα θα επιστρέψει πίσω. Στην Πάτρα όμως συναντάει μία γιατρό, η οποία φαίνεται πως δεν τα πάει καθόλου καλά στο γάμο της και κατηγορεί χωρίς δισταγμό τον άντρα της στον ψυχοπαθή δολοφόνο. Αυτό ήταν αρκετό για να του «ενεργοποιήσει» τα πιο άγρια συναισθήματά του.



Στο τέλος, η κατάσταση της υγείας του Αλέξανδρου παρουσιάζει επιπλοκή και η Άννα αναγκάζεται να μείνει λίγο παραπάνω στο νοσοκομείο, μέχρι να διαπιστώσει αν όλα πάνε καλά. Ο Τόνυ τηλεφωνεί στην πρώην γυναίκα του, όμως εκείνη δεν μπορεί να μιλήσει και αυτό τον εξοργίζει και φαίνεται πως ετοιμάζει το επόμενο «χτύπημά» του.


Στο επόμενο διπλό επεισόδιο η συγκλονιστική συνέχεια του Τατουάζ!

Σταύρος Καλογεράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απόστολος Γκλέτσος για Τατουάζ: «Η Αμαλία θα ξυπνήσει και…» (vids)
Τατουάζ: Θα προλάβει ο Ορφέας να παντρευτεί την Ελένη;
Τατουάζ: Η Αμαλία «ξυπνάει»! – Απρόβλεπτες εξελίξεις για Θεοχάρη και Βέρα (video)
Το τραγούδι του «Τατουάζ» πάει Eurovision; – Ο Χρίστος Στυλιανού μιλάει αποκλειστικά στο alterinfo.gr
Τατουάζ: Μία νέα γυναίκα στη ζωή του Αλέξανδρου – Τι θα γίνει με την Άννα; (vids)
Τατουάζ: Οι 8 στιγμές που θα καθηλώσουν αυτή την εβδομάδα (pics)
Αυτό είναι το τραγούδι που έψαχναν όλοι στα τρέιλερ του Τατουάζ!
Δανάη Παππά: Είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ;

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY