Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Τα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη για τον ΑΝΤ1 (vid)

«Μία από τις καλύτερες πολιτικές διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας ήταν παραγωγή ΑΝΤ1», είπε ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, όπου η στήριξη στο κυβερνητικό σχήμα ήταν εμφανής.

Τα «καρφιά» του Αντώνη Κανάκη για τον ΑΝΤ1 (vid)
«Μία από τις καλύτερες πολιτικές διαφημίσεις της Νέας Δημοκρατίας ήταν παραγωγή ΑΝΤ1», είπε ο Αντώνης Κανάκης και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα βίντεο με αποσπάσματα από τον ενημερωτικό τομέα του σταθμού, όπου η στήριξη στο κυβερνητικό σχήμα ήταν εμφανής.\r\n\r\nΜετά την προβολή του βίντεο, ο παρουσιαστής είπε: «Έπαθε “Σαμαρά” ο ΑΝΤ1 για μία μέρα τουλάχιστον, έπαθε “Σαμαρίτιδα”. Εννοείται ότι δεν υπάρχει διαχωρισμός, το κανάλι μας και τα άλλα κανάλια. Αυτό είναι ανέντιμο. Δεν διαχωρίζουμε τους εαυτούς μας, την ίδια μας την εκπομπή δεν εξαιρούμε. Δηλαδή, αν ήταν η μάνα μας η ίδια υποψήφια σε αυτές τις εκλογές… Αλλά από την άλλη, αν θέλουμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μπορούμε να παίζουμε αυτό το βίντεο από αυτήν εδώ την εκπομπή, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και αυτό δεν γίνεται μόνο για τις υψηλές τηλεθεάσεις του Ράδιο Αρβύλα, γίνεται γιατί ο σταθμός έχει καταλάβει εδώ και καιρό ότι αν θέλει να έχει μια σατιρική εκπομπή, αυτό γίνεται μόνο με ελευθερία λόγου. Βέβαια θα μου πεις, η ελευθερία λόγου θα έπρεπε να είναι δεδομένη το 2014, επειδή δεν είναι όμως κι επειδή αυτό δε γίνεται σε όλα τα κανάλια έχουμε τις δύο αυτές όψεις του νομίσματος. Η μία όψη είναι το βίντεο που μόλις δείξαμε και η άλλη ότι μπορούμε να το δείξουμε».

\r\nΛίγο αργότερα όμως, ο Αντώνης Κανάκης, μεταξύ αστείου και σοβαρού, είπε: «Μην ξεχνάτε ότι σήμερα είναι η προτελευταία μας εκπομπή. Την επόμενη Δευτέρα είναι το τελευταίο Ράδιο Αρβύλα γι’ αυτή τη σεζόν… βέβαια μπορεί να είναι και αυτό έτσι όπως ξεκίνησε».\r\n\r\nΔείτε το σχετικό απόσπασμα:\r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g5cR9OHpuzc\r\n\r\n \r\n\r\nzappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY