Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των «Διασήμων»; (trailer)

Η τηλεθέαση του Survivor, η αποχώρηση από την παραλία των Διασήμων και η επόμενη μέρα...

Survivor: Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των «Διασήμων»; (trailer)

Η τηλεθέαση του Survivor, η αποχώρηση από την παραλία των Διασήμων και η επόμενη μέρα…

Η τηλεθέαση του Survivor

Συγκίνηση, κλάμα, αγωνία, εντάσεις και το έπαθλο της επικοινωνίας εκτίναξαν για μια ακόμη φορά το Survivor στα ύψη του πίνακα τηλεθέασης.

Στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 62%, ενώ έφτασε έστω και για ένα λεπτό στο 73,7% με 2.359.230 τηλεθεατές να το παρακολουθούν.

Ανατρεπτικό! Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το “Survivor” από το πρώτο λεπτό προβολής του μέχρι το τελευταίο. Τίποτα δεν μαρτυρά νωρίτερα το αποτέλεσμα του πιο απρόσμενου παιχνιδιού της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, αφού όλα κρίνονται στο… νήμα.

Ο αγώνας επάθλου

Οι «Μαχητές» έκαναν χθες την πέμπτη σερί τους νίκη και κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στην παραλία του νησιού, οι παίκτες είχαν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους, μέσα από την οθόνη μιας τηλεόρασης, βλέποντας φωτογραφίες και μηνύματα αγαπημένων τους φίλων. Όλοι τους συγκινήθηκαν ενώ ταυτόχρονα πήραν δύναμη για να συνεχίσουν την επιβίωσή τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.

Στο χθεσινό “Survivor” οι δυο ομάδες διαγωνίστηκαν σ’ ένα αγώνισμα αρκετά δύσκολο που απαιτούσε εξαιρετική ισορροπία και φυσικά ευστοχία, αφού οι ρίψεις των κρίκων έκριναν το αποτέλεσμα της κάθε κούρσας. «Διάσημοι» και «Μαχητές» πάλεψαν μέχρι τελικής πτώσεως αφού όλοι τους επιθυμούσαν διακαώς το έπαθλο. Όταν το σκορ έφτασε 9-9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την Ευριδίκη Βαλαβάνη από τους «Διάσημους» και ο Μάριος Ιωαννίδης με την Ειρήνη Κολιδά από τους «Μαχητές» κλήθηκαν να δώσουν το φινάλε του παιχνιδιού, με τους τελευταίους να περνούν τους κρίκους στους πασσάλους  νωρίτερα από τους αντιπάλους τους.

Η αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο οι παίκτες μετά τον αγώνα επάθλου θα μεταβούν στο «Συμβούλιο του Νησιού» όπου ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που αποχωρεί από το “Survivor”. Προτεινόμενοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σόφη Πασχάλη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία των «Διασήμων»; Πόσο θα επηρεάσει αυτή η αποχώρηση την ψυχολογία τους; Τι λύσεις θα προτείνουν ώστε να ξαναγυρίσουν στις νίκες τους και κατά πόσο είναι πια ενωμένοι η ομάδα τους;

Δείτε το τρέιλερ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY