Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος ο χειρότερος;

Από τη μία ο Γιώργος Αγγελόπουλος «παίρνει κεφάλι» στου Διάσημους και από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε άτυπος ηγέτης στους Μαχητές.

Survivor: Ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης και ποιος ο χειρότερος;

Από τη μία ο Γιώργος Αγγελόπουλος «παίρνει κεφάλι» στου Διάσημους και από την άλλη ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έγινε άτυπος ηγέτης στους Μαχητές. Αλήθεια όμως, ποιος είναι ο καλύτερος παίκτης στο Survivor; Και επίσης, ποιος είναι ο χειρότερος παίκτης στο Survivor;

Στο Πρωινό παρουσίασαν τον αναλυτικό πίνακα με τα ποσοστά νικών για τον κάθε παίκτη χωριστά. Δεν δυσκολευτήκαμε να μαντέψουμε ποιος βρίσκεται στην κορυφή. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρώτος στη λίστα με ποσοστό νικών 60,5%. Ο Ντάνος έχει πάρει μέρος σε 152 αγώνες και έχει νικήσει σε 92!

Σε μικρή απόσταση, στη δεύτερη θέση, βρίσκεται ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με 59%. Στην τρίτη θέση η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με 58,5% και ακολουθούν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με 56,1% και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με 52,7%.

Στον αντίποδα βρίσκονται οι υπόλοιποι 5 παίκτες που τα ποσοστά τους είναι κάτω από 50%. Την τελευταία θέση μοιράζονται ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Μπο με ποσοστό 36,6%. Βέβαια, ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει πάρει μέρος σε αγώνες και έχει νικήσει τις λιγότερες φορές από όλους.

Δείτε το βίντεο

zappit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY