Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Survivor: Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στους επικριτές της Λάουρας Νάργες

Η Ναταλία Γερμανού υπερασπίστηκε τη Λάουρα Νάργες μετά την υποτιθέμενη "γκάφα", στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε απο τα μέσα.

Survivor: Η Ναταλία Γερμανού απάντησε στους επικριτές της Λάουρας Νάργες

Η Ναταλία Γερμανού υπερασπίστηκε τη Λάουρα Νάργες μετά την υποτιθέμενη “γκάφα”, στο χθεσινό επεισόδιο που προβλήθηκε απο τα μέσα.

Πρόκειται για τη λέξη “hair” η οποία ακούστηκε σαν “air” απο την ξανθιά παρουσιάστρια και το “λάθος” δεν άργησε να πάρει διαστάσεις.

«Θέλω να πω κάτι για τη Λάουρα Νάργες! Επειδή βλέπω σήμερα αυτό το αστειάκι πάρα πολύ, έχει παραγίνει ότι είπε η Λάουρα «επιτέλους να γυρίσω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να φροντίσω τα μαλλιά μου με το κατάλληλο air conditioner». Συγνώμη παιδιά, συγνώμη που η Λάουρα μιλάει λίγο καλύτερα αγγλικά από τους τηλεαστέρες που τους σχολιάζουν όλη μέρα σήμερα και την κοροϊδεύουν και την κράζουνε… Η Λάουρα δεν είπε air conditioner, είπε hair conditioner, απλά το «h» δεν προφέρεται. Δεν το λέμε…. Δεν μπορώ να ακούω να κοροϊδεύουν ένα κορίτσι, το οποίο μιλάει καλύτερα αγγλικά από όλους μας. Τα πήρα πάρα πολύ άσχημα στο κρανίο! Κοροϊδεύουμε όλους για όλα και έχουμε όλοι άποψη για όλα!». είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Όταν δε της ζητήθηκε να πει τα ονόματα αυτών που κατηγόρησε τη Λάουρα Νάργες εκείνη δεν θέλησε να αναφέρει συγκεκριμένα ονόματα.

fthis.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY